WhatsappEmail
BMW X1BMW X1BMW X1BMW X1
Beschikbaar

BMW X1sDrive20i High Executive Edition X-Line Automaat

€ 34.950,00

NLH-549-DT
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Hoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €458 per maand
BMW X1 sDrive20i High Executive Edition X-Line Automaat
€ 34.950,00

Specificaties

  • 2020Bouwjaar
  • 89429KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Je merkt het aan de look and feel van deze auto: dit is kwaliteit. De BMW X1 is ontworpen volgens de Duitse opvattingen van kwaliteit en degelijkheid, maar biedt tegelijk een hoge mate van comfort en uitstekende rijkwaliteiten. Een benzinemotor en een automatische transmissie zorgen dat u met deze SUV prima vooruitkomt. De klasse komt van het lederen interieur en het slimme gemak van de elektrisch bedienbare achterklep. Er is een rijke uitrusting aanwezig in deze auto, waar onder meer ook stoelverwarming bij hoort. Het interieur lijkt groter en ruimtelijker dankzij het glazen panoramadak. Tot de uitrusting behoren ook LED koplampen, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch bedienbare ramen achter.

Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. Ingebouwde spraakbediening maakt het mogelijk om de auto te bedienen zonder dat uw aandacht wordt afgeleid. Deze BMW X1 is voorzien van remote services. Via uw smartphone bedient u diverse functies ook op afstand en krijgt u informatie over de status van uw auto. De kortste weg, de zuinigste weg, de snelste weg... elke weg is te vinden met het navigatiesysteem. Te weinig afstand tussen u en de achterligger? De sensoren registreren het direct en de achteropkomend verkeer waarschuwing geeft een signaal. Met WIFI-hotspot, automatische airconditioning, draadloos opladen, DAB ontvangst, regensensor en cruise control is deze BMW helemaal compleet.

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. Dashboardinfo checken zonder uw ogen van de weg te halen? Dat kan met de head-up display. De camera van de verkeersborddetectie herkent verschillende soorten verkeersborden en toont deze op het dashboard. Botsingen met een voorligger gebeuren relatief vaak. De forward collision warning slaat tijdig alarm als dat risico ontstaat, zodat u kunt ingrijpen. Met voorzieningen als voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Als u nieuwsgierig bent naar deze auto, neem dan snel contact met ons op.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron