WhatsappEmail
BMW X1BMW X1BMW X1BMW X1
Beschikbaar

BMW X1xDrive25e M-Sport Automaat

€ 55.750,00

NLT-409-TX
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Wateringen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €721 per maand
BMW X1 xDrive25e M-Sport Automaat
€ 55.750,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 26707KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Een auto als de BMW X1 biedt een dynamiek en comfort die typerend zijn voor de producten van de Duitse autofabrikanten. De elektromotor zorgt voor snel en traploos optrekken bij ieder stoplicht. Een van de vele voordelen van deze hybride auto. Comfort en een gevoel van luxe: dat geeft de heerlijke stoelverwarming. In deze BMW profiteert u onder andere ook van: BMW M-sportpakket, LED-koplampen en adaptief dempingsysteem.

Navigatie, onderhoudsstatus, vergrendeling, audio... de mogelijkheden van remote services zijn haast oneindig. Ook deze auto laat zich bedienen en analyseren via uw smartphone! In deze auto mag u niet alleen gezien, maar ook gehoord worden. Het Harman/Kardon audiosysteem is een ware krachtpatser... mét smaak. Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. Deze BMW X1 is voorzien van keyless entry, waardoor de portieren en achterklep vanzelf open gaan als u in de nabijheid komt. Ook Harman Kardon-audiosysteem, sportstuur met schakelpaddels, parkeerassistent, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting horen tot de voorzieningen op deze auto.

Zoals u mag verwachten van deze BMW X1 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. U hoeft uw ogen niet meer van de weg te halen om dashboardinformatie te checken. De head-up display projecteert het rechtstreeks in uw zichtveld. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron