WhatsappEmail
BMW X1BMW X1BMW X1BMW X1
Beschikbaar

BMW X1xDrive25e M-Sport Automaat

€ 63.304,00

NLZ-995-HS
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €822 per maand
BMW X1 xDrive25e M-Sport Automaat
€ 63.304,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Op de teller van deze dealeronderhouden auto staat slechts 6999 kilometer. De auto is van bouwjaar 2024. Vanaf nu kunt u hybride rijden, door de combinatie van een verbrandingsmotor en een elektromotor. Voor het pittige uiterlijk én goed gesteund zitten zorgen de sportstoelen. Geniet van het uitzicht naar buiten door het riante glazen panoramadak. Tot de uitrusting behoren ook BMW M-sportpakket, LED-koplampen, adaptief dempingsysteem en donker getint glas achter.

De achteruitrijcamera brengt precies in zicht wat zich achter u bevindt en toont een glashelder beeld op hoge resolutie. Een geluidssignaal waarschuwt hoeveel ruimte u nog heeft. Functies activeren en storingen opsporen? Bij deze auto gaat het eenvoudig via uw smartphone. Overal en altijd. Dit is niet zomaar een auto. Dus heeft u ook niet zomaar een hifi-installatie aan boord. Het Harman/Kardon audiosysteem is van absolute topklasse. Met de DAB-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de allerhoogste geluidskwaliteit. De sloten worden automatisch ontgrendeld dankzij de keyless entry. Fijne optie! Met Harman Kardon-audiosysteem, sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting is deze BMW helemaal compleet.

De automatische veiligheidssystemen in deze BMW fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. U bent mede dankzij voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Nieuwsgierig geworden? Neem snel contact op om een afspraak te maken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron