WhatsappEmail
BMW X1
BMW X1BMW X1BMW X1BMW X1
Beschikbaar

BMW X1xDrive25e xLine Automaat

€ 69.947,00

NLZ-637-FG
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €908 per maand
BMW X1 xDrive25e xLine Automaat
€ 69.947,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 9999KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Geavanceerde techniek, waarbij een verbrandingsmotor samenwerkt met een elektromotor, zorgt dat deze auto geweldige prestaties neerzet en toch zuinig is met brandstof. Deze auto uit 2024 heeft nauwelijks gereden, met een tellerstand van slechts 9999 kilometer. De krachtige hybridemotor van deze auto is gekoppeld aan een automatische transmissie. Rijden met pit? Geen punt! De sportstoelen geven steun en stevigheid! Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. Wat een heerlijk ruim gevoel en zoveel licht geeft dat glazen panoramadak! U wordt in deze auto ook getrakteerd op LED-koplampen, adaptief dempingsysteem, adaptief M-onderstel, donker getint glas achter en aluminium dakrails.

De inklapbare trekhaak zit niet in de weg als u hem niet gebruikt. Heeft u de trekhaak nodig, dan klapt hij met een druk op de knop uit. De ingebouwde Connected Services vertellen u via de app alles over de status van de auto. Locatie, onderhoudsstatus, brandstofpeil en nog veel meer! Boven op alle andere extra's is het Harman/Kardon audiosysteem een vermelding waard. Wat een topklasse geluid! De sensor van de keyless entry herkent u op korte afstand en ontgrendelt de portieren automatisch. Ook Harman Kardon-audiosysteem, DAB ontvangst, parkeerassistent, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting horen tot de voorzieningen op deze auto.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. De head-up display zorgt dat u de weg én de route-info constant in beeld heeft. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Wilt u deze auto bekijken en er eventueel mee rijden? Mail ons dan of bel ons, zodat we de auto voor u klaar kunnen zetten.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron