WhatsappEmail
BMW X1BMW X1BMW X1BMW X1
Beschikbaar

BMW X1xDrive25e xLine Automaat

€ 67.701,00

NLZ-996-HS
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €876 per maand
BMW X1 xDrive25e xLine Automaat
€ 67.701,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

De BMW X1, zoals dit exemplaar, valt op door de combinatie van zijn ingetogen design, zijn ruime interieur en zijn uitstekende rijeigenschappen. Hoewel de auto uit 2024 komt, heeft hij maar 6999 kilometer gereden. Hybride rijden is de ideale middenweg. Deze BMW X1 biedt die mogelijkheid. Goedkoper rijden, schoner rijden en zo nodig over op benzine. De ideale combi! De meegeleverde stoelverwarming zorgt in no time voor een behaaglijk gevoel als het buiten koud is. Met een druk op de knop gaat de elektrische achterklep open. Het panoramadak geeft extra sfeer aan het interieur en biedt een prachtige doorkijk naar buiten. Fijn plusje, zeker in de kille dagen, is het verwarmd stuurwiel. Tot de voorzieningen van deze auto behoren LED-koplampen, donker getint glas achter en aluminium dakrails.

Een vergeten muurtje, een verborgen paaltje? Dat gebeurt niet meer, dankzij de achteruitrijcamera. De elektrisch inklapbare trekhaak biedt het beste van twee werelden: de gebruiksmogelijkheden van een trekhaak zonder de storende uitstraling van een vaste kogel. Navigatie, onderhoudsstatus, vergrendeling, audio... de mogelijkheden van remote services zijn haast oneindig. Ook deze auto laat zich bedienen en analyseren via uw smartphone! Gespierd in het laag, soepel in het hoog: het Harman/Kardon audiosysteem levert een regelrechte sensatie van geluid! Met de DAB-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de allerhoogste geluidskwaliteit. Natuurlijk behoren Harman Kardon-audiosysteem, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. In deze BMW vinden we verder een voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Bel ons dan snel om deze auto te komen bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron