WhatsappEmail
BMW X1BMW X1BMW X1BMW X1
Beschikbaar

BMW X1xDrive30e M-Sport Automaat

€ 62.900,00

NLX-268-PS
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Wateringen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €815 per maand
BMW X1 xDrive30e M-Sport Automaat
€ 62.900,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Een Duitse auto biedt altijd iets meer: betere rijeigenschappen, meer comfort, meer bouwkwaliteit. Deze auto heeft maar weinig kilometers gemaakt, de teller staat op slechts 6999 kilometer. Een hybride auto zoals deze, wordt aangedreven door een verbrandingsmotor en een elektromotor. Daardoor is de auto zuinig en vriendelijk voor het milieu. Op koude en donkere dagen zijn de verwarmbare voorstoelen een uitkomst. De strakke sportstoelen hebben niet alleen de looks, maar bewijzen ook hun functie als u wat meer vraagt in de uitdagende bochten. Comfortabel houvast krijgt u van het verwarmd stuurwiel. Bij de uitrusting van deze BMW horen onder meer adaptief M-onderstel, adaptief dempingsysteem en aluminium dakrails.

Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties.

U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. We kunnen u wel duizend dingen over deze auto vertellen, maar het is beter als u hem zelf komt bekijken en ervaren. Neemt u snel contact met ons op?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron