WhatsappEmail
BMW X2BMW X2BMW X2BMW X2
Beschikbaar

BMW X2sDrive 18i High Executive M-Sport Automaat

€ 32.900,00

NLXG-389-D
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €429 per maand
BMW X2 sDrive 18i High Executive M-Sport Automaat
€ 32.900,00

Specificaties

  • 2019Bouwjaar
  • 42224KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

De BMW X2 combineert comfort met een uitstekende wegligging en dynamische rijkwaliteiten. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. Tijdens de koude maanden is stoelverwarming een voorziening die u niet wilt missen. Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. Tot de uitrusting behoren ook LED koplampen, BMW M-sportonderstel en antracietkleurige hemelbekleding.

De achteruitrijcamera geeft u duidelijk zicht op de ruimte achter de auto. Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. Verre reizen veranderen in korte ritten dankzij de WiFi-hotspot. U kunt meerdere mobiele apparaten verbinden met de internetaansluiting in de auto. Electronic climate control regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. De audiobediening op het stuur zorgt dat muziek en informatie kunnen worden aangepast zonder het zicht op de weg te verliezen. De uitrusting van deze auto is met WIFI-hotspot, draadloos opladen, DAB ontvangst, cruise control en sportstuurwiel behoorlijk compleet.

In de BMW X2 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als head-up display, voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Om deze auto zelf te ervaren, hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen. Mailt of belt u ons direct?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron