WhatsappEmail
BMW X2BMW X2BMW X2BMW X2
Beschikbaar

BMW X2sDrive20i Launch Edition Automaat

€ 69.950,00

NLZ-810-LK
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €908 per maand
BMW X2 sDrive20i Launch Edition Automaat
€ 69.950,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 3652KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Een hoge mate van degelijkheid, uitstekende wegligging en veel comfort; het zijn unieke eigenschappen waarmee Duitse auto's zich onderscheiden. De auto is van het bouwjaar 2024 en is van de eerste eigenaar. Met een driecilinder benzinemotor en een automatische transmissie beschikt deze BMW over uitstekende prestaties. Bestuurder en bijrijder krijgen een warm welkom: deze BMW X2 is voorzien van verwarmbare voorstoelen. Chauffeur en bijrijder zitten stabiel in de scherpe bochten door de sportstoelen. De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. Met het grote glazen panoramadak geniet u van maximale lichtinval. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, BMW M-sportpakket, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en LED-achterlichten.

Voor een goed en duidelijk overzicht onderweg is het digitale dashboard uitermate slim ingedeeld. Met de achteruitrijcamera ziet u precies wat er achter de auto gebeurt. Spraakbediening herkent uw stem en voert opdrachten uit terwijl u beide handen aan het stuur houdt. Via uw smartphone en Connected Services checkt u eenvoudig de belangrijke functies van de auto, overal en altijd. De Harman/Kardon geluidsinstallatie staat garant voor een onovertroffen fraaie klankweergave. Extra opties op deze auto zijn: Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, kruisend verkeer detectie, automatische airconditioning en sportstuur met schakelpaddels.

Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties. De head-up display is een geweldige extra: ogen op de weg en toch alle belangrijke functies in beeld! De camera van de verkeersborddetectie herkent verschillende soorten verkeersborden en toont deze op het dashboard. Met het Lane-keeping systeem gaat u nooit onbedoeld over de streep. In deze BMW vinden we verder een voetgangersbescherming, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Natuurlijk bent u van harte welkom om deze BMW in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron