WhatsappEmail
BMW X2
BMW X2BMW X2BMW X2BMW X2
Beschikbaar

BMW X2sDrive20i Launch Edition Automaat

€ 69.950,00

NLZ-289-GN
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Oostzaan
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €908 per maand
BMW X2 sDrive20i Launch Edition Automaat
€ 69.950,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 521KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Volop ruimte voor uw gezin in deze BMW X2. De auto is van het bouwjaar 2024 en is van de eerste eigenaar. Het is een krachtige driecilinder benzinemotor die deze SUV aandrijft. Voorin is het 's winters genieten met de verwarmbare voorstoelen voor zowel bestuurder als bijrijder. De sportstoelen geven het interieur een super strakke look. Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. Het interieur baadt in een zee van licht door het glazen panoramadak. Verder is de BMW uitgerust met: LED koplampen, BMW M-sportpakket, adaptief dempingsysteem, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en LED-achterlichten.

Snelheid, brandstofinfo, noem maar op. Het digitale dashboard houdt u permanent op de hoogte. Goed en overzichtelijk. Altijd achter zicht, nooit meer nekkramp! De achteruitrijcamera maakt het supermakkelijk. Als u regelmatig met een caravan of aanhanger rijdt, is de elektrisch inklapbare trekhaak een uitkomst. Kilometerstand? Oliepeil? Accuspanning? Allemaal te zien via de app. Overal. Altijd. Dankzij Connected Services. De topkwaliteit van het Harman/Kardon audiosysteem zorgt voor liefde op het eerste gehoor. De uitrusting van deze BMW is met dashboard met spraakbediening, Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, kruisend verkeer detectie en automatische airconditioning behoorlijk compleet.

Het rijden met deze BMW wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. Uiteenlopende functies maakt de head-up display zichtbaar in de voorruit. De camera van de verkeersborddetectie herkent verschillende soorten verkeersborden en toont deze op het dashboard. Mooi binnen de lijnen van de rijstrook blijven? Het Lane-keeping systeem helpt altijd een handje. Met voorzieningen als voetgangersbescherming, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Natuurlijk bent u van harte welkom om deze auto in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron