WhatsappEmail
BMW X2BMW X2BMW X2BMW X2
Beschikbaar

BMW X2sDrive20i M-Sport Pro Automaat

€ 72.533,00

NLZ-277-GL
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Assen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €937 per maand
BMW X2 sDrive20i M-Sport Pro Automaat
€ 72.533,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 3006KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Bij BMW weet u: onder de motorkap zit standaard extra power verborgen. En dat is altijd lekker. Hoe zullen we het zeggen? BMW maakt rijden geweldig. Inderdaad. Op de teller van deze auto staat slechts 10 kilometer. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is deze BMW een prettige auto om te rijden. De verwarmbare voorstoelen zijn een weldaad voor rug en schouders. Laat die bochten maar komen! In de sportstoelen zitten u en uw bijrijder altijd goed! Met een druk op de knop gaat de elektrische achterklep open. Onderweg heeft u extra veel te zien dankzij het glazen panoramadak. Tot de uitrusting van deze BMW behoren ook LED koplampen, BMW M-sportpakket, adaptief dempingsysteem, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en LED-achterlichten.

Omdat goed geïnformeerd rijden tegenwoordig om veel meer draait dan alleen snelheid en brandstofpeil, laat het digitale dashboard alle functies zien die u nodig heeft. Soepel inparkeren gaat gemakkelijker dan u verwacht dankzij de achteruitrijcamera. Pech oplossen en zelfs voorkomen? Gaat eenvoudig. Via Connected Services heeft u alle data in de hand, gewoon op de smartphone! Deze auto klinkt naar meer. Dat is te danken aan het Harman/Kardon audiosysteem. Links afslaan terwijl een tegenligger rechtdoor gaat? Dan waarschuwt de kruisend verkeer detectie acuut. Een veilig gevoel. De uitrusting van deze BMW is met dashboard met spraakbediening, Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem, automatische airconditioning, sportstuur met schakelpaddels en DAB ontvangst behoorlijk compleet.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. Blijf voor u kijken, terwijl u de rij-informatie afleest op uw voorruit. Daarvoor zorgt de head-up display! Belangrijk voor uw veiligheid en die van uw passagiers is de verkeersbord-detectie in deze auto. Ongemerkt buiten de rijstrook raken? Nee hoor, het Lane-keeping systeem waarschuwt en corrigeert. Ook helpen het voetgangersbescherming, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Als u wilt, kunt u al snel rijden met uw nieuwe X2. Onze verkoopadviseurs staan klaar om u de auto te laten zien. Dan leggen ze u meteen uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden. Tot ziens in onze showroom!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron