WhatsappEmail
BMW X2BMW X2BMW X2BMW X2
Beschikbaar

BMW X2sDrive20i M-Sport Pro Automaat

€ 73.563,00

NLZ-264-HX
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €947 per maand
BMW X2 sDrive20i M-Sport Pro Automaat
€ 73.563,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Hij is klaar voor nog jaren rijplezier, deze BMW X2 uit 2024. Er staat 6999 kilometer op de teller. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. De uitstekende prestaties van deze auto komen van de driecilinder benzinemotor en de automatische transmissie. Winters instappen is er niet meer bij dankzij de stoelverwarming. De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. Het glazen panoramadak geeft u een ongekende rijsensatie: wat een licht en zicht! Een verwarmd stuurwiel overbodige luxe? Wacht maar tot het kouder wordt! Verder is de BMW uitgerust met: BMW M-sportpakket, LED-koplampen, adaptief dempingsysteem, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter.

Eén druk op de knop en de elektrisch inklapbare trekhaak verdwijnt uit het zicht. Bij deze auto is uw smartphone een geavanceerde afstandsbediening. Remote services brengen u overal in contact met uw auto. Ook op geluidskwaliteit is niet beknibbeld. Het Harman/Kardon audiosysteem levert topprestaties. Een comfortabele optie is keyless entry. U kunt de portieren openen en afsluiten zonder de sleutel vast te houden. Met Harman Kardon-audiosysteem, DAB ontvangst, parkeerassistent, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting is deze auto helemaal compleet.

Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. Blijf voor u kijken, terwijl u de rij-informatie afleest op uw voorruit. Daarvoor zorgt de head-up display! De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Probeer deze auto uit en maak een proefrit. We zetten 'm graag voor u klaar!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron