WhatsappEmail
BMW X2
BMW X2BMW X2BMW X2BMW X2
Beschikbaar

BMW X2xDrive25e Hybride M Sport Automaat

€ 44.495,00

NLS-734-HG
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Oostzaan
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €578 per maand
BMW X2 xDrive25e Hybride M Sport Automaat
€ 44.495,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 14029KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Een echt goede auto biedt meer dan alleen maar hoge prestaties en een comfortabele rit. Zo'n auto verrijkt uw leven door een optimale combinatie van doordachte vormgeving en hoogstaande techniek. Deze BMW X2 is daar een goed voorbeeld van. De krachtige hybridemotor van deze auto is gekoppeld aan een automatische transmissie. Gemakkelijk in- en uitladen? Geen enkel probleem met de elektrisch bedienbare achterklep. En ook het stijlvolle comfort is meegeleverd dankzij het lederen interieur. Ervaar de weldadige warmte van de inschakelbare stoelverwarming. Vergezichten krijgen een extra dimensie door het glazen panoramadak. Tot de voorzieningen van deze auto behoren LED koplampen, BMW M-sportpakket, warmtewerend glas, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

Omdat u nou eenmaal geen ogen in uw achterhoofd heeft, is het altijd lastig om achteruit te rijden zonder brokken te maken. De achteruitrijcamera lost dat probleem op. De ingebouwde Connected Services vertellen u via de app alles over de status van de auto. Locatie, onderhoudsstatus, brandstofpeil en nog veel meer! Een goede veiligheidsvoorziening is de spraakbediening en stuurbediening voor belangrijke functies. De auto is natuurlijk voorzien van een navigatiesysteem en het audio-installatiesysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit dankzij DAB-ontvangst. De auto is ook uitgevoerd met automatische airconditioning. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze BMW zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Met cruise control, sportstuurwiel, automatisch dimmende binnenspiegel, isofix-aansluiting en boordcomputer is deze BMW helemaal compleet.

Deze BMW is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. Snelheid en andere benodigde info hoeft u niet meer te bekijken op het dashboard. De head-up display projecteert de gegevens in de voorruit. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden. De verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Het systeem van forward collision warning, of in gewoon Nederlands 'botswaarschuwing', treedt in werking als de sensor te weinig afstand signaleert met een voor- of tegenligger. Verder is deze auto uitgerust met voetgangersbescherming, vermoeidheidsherkenning, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Wij leveren u deze auto natuurlijk met een tellerrapport van Nationale Autopas. We laten u deze auto graag helemaal zien. Belt u ons voor een afspraak?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron