WhatsappEmail
BMW X3
BMW X3BMW X3BMW X3BMW X3
Beschikbaar

BMW X3M40i xDrive Business Edition Plus Automaat

€ 94.900,00

NLX-744-LJ
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1228 per maand
BMW X3 M40i xDrive Business Edition Plus Automaat
€ 94.900,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Het is een nette en comfortabele auto, deze BMW X3, hij heeft 6999 kilometer gelopen. De auto is van het bouwjaar 2023 en is van de eerste eigenaar. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. Een lederen interieur: een toonbeeld van luxe en comfort. En wat dacht u van de elektrisch bedienbare achterklep? In- en uitladen gaat haast vanzelf! Neem plaats op de comfortabele stoelen. Dankzij de elektrische bediening en het geheugen is het eenvoudig om hierin de beste zitpositie te vinden. Het glazen panoramadak geeft ook doordeweeks een vakantiegevoel. Wat een licht en zicht! Aan een fijn opwarmertje in de kille dagen is gedacht, in de vorm van een verwarmd stuurwiel. Ook sportonderstel, LED-koplampen, adaptief dempingsysteem, warmtewerend glas, aluminium dakrailing en elektrisch inklapbare buitenspiegels zijn aan boord.

De achteruitrijcamera geeft u duidelijk zicht op de ruimte achter de auto. De elektrisch inklapbare trekhaak maakt een einde aan ingewikkelde handelingen. Dankzij Connected Services houdt u de auto nog gemakkelijker in topconditie. Elke dag. Hoorbare topkwaliteit wordt geleverd door het aanwezige Harman/Kardon audiosysteem. Radarsensoren aan de achterkant van de auto zorgen voor een achteropkomend verkeer waarschuwing als de afstand tot het verkeer achter te klein wordt. En deze auto heeft ook dashboard met spraakbediening, Harman Kardon-audiosysteem, full map navigatiesysteem, automatische airconditioning, DAB ontvangst en regensensor als standaard uitrusting.

Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. Belangrijke ritfuncties permanent in uw zichtveld: dat is het voordeel van de head-up display. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Om te voorkomen dat u tijdens lange ritten achter het stuur in slaap valt, is deze auto voorzien van vermoeidheidsherkenning. Verder is deze auto uitgerust met voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. Kort en goed: een sportwagen met alles wat u wenst. Bel voor een afspraak en kom snel een proefrit maken!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron