WhatsappEmail
BMW X3BMW X3BMW X3BMW X3
Beschikbaar

BMW X3xDrive20i Exe X-line Aut Automaat

€ 39.900,00

NLK-113-SP
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €521 per maand
BMW X3 xDrive20i Exe X-line Aut Automaat
€ 39.900,00

Specificaties

  • 2019Bouwjaar
  • 54221KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Wat er ook verandert in de automarkt, de Duitse merken blijven altijd sterk. De SUV haalt zijn aandrijving uit een krachtige viercilinder benzinemotor. Stijl en comfort krijg je erbij in de vorm van een fraai lederen interieur. De verwarmbare voorstoelen benadrukken nog maar eens dat we hier te maken hebben met een regelrechte verwenauto voor bestuurder en bijrijder. Laat die bochten maar komen! In de sportstoelen zitten u en uw bijrijder altijd goed! De achterklep opent automatisch met een druk op de knop. Handig als u met volle handen staat. Vergezichten krijgen een extra dimensie door het glazen panoramadak. Tot de voorzieningen van deze auto behoren LED koplampen, warmtewerend glas, aluminium dakrailing, aluminium dakdraagsysteem, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Bedient u de auto liever met uw stem? Dan is het goed om te weten dat spraakbediening aanwezig is. Vanaf elke plek contact maken met deze auto: dat kan met behulp van remote services, die u simpel activeert met uw smartphone. Het navigatiesysteem met harde schijf zorgt ervoor dat u snel en ontspannen op uw bestemming aankomt. Ook over uw schouder ziet u onderweg niet alles wat er aan de achterzijde gebeurt. Daarom heeft deze BMW X3 een achteropkomend verkeer waarschuwing. Overal een snelle internetverbinding: de ingebouwde WIFI-hotspot staat tot uw beschikking. Deze BMW is voorzien van WIFI-hotspot, automatische airconditioning, draadloos opladen, parkeersensoren voor en achter, regensensor en cruise control.

Zoals u mag verwachten van deze BMW X3 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Op een kop-staartbotsing zit niemand te wachten. Daarom is de forward collision warning onderweg constant alert en berekent via een sensor de veilige afstand tot voorliggers. Bij concentratieverlies van de bestuurder geeft vermoeidheidsherkenning automatisch een waarschuwingssignaal. Ook helpen het voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Interesse? Maak dan gauw een afspraak voor een proefrit.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron