WhatsappEmail
BMW X3BMW X3BMW X3BMW X3
Beschikbaar

BMW X3xDrive30e Business Edition Plus Automaat

€ 69.950,00

NLT-500-HF
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Deventer
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €908 per maand
BMW X3 xDrive30e Business Edition Plus Automaat
€ 69.950,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 11542KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Een Duitse auto biedt altijd iets meer: betere rijeigenschappen, meer comfort, meer bouwkwaliteit. Kijk maar eens naar deze BMW X3 uit 2023 met zijn kilometerstand van 11542. Door de combinatie van brandstof- en elektromotor rijdt u met deze hybride BMW X3 een stuk voordeliger. En het scheelt in uitstoot bovendien. Altijd al een voorkeur voor een lederen interieur gehad? Deze BMW X3 heeft het! 's Winters op pad gaan kan een behoorlijke uitdaging zijn. Daarom is deze BMW X3 voorzien van weldadige verwarmbare voorstoelen. In deze sportstoelen voel je je één met je auto. De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. Het panoramadak zorgt voor zicht, licht en een enorm ruimtelijk gevoel. Beknibbelen op comfort is er niet bij met deze BMW X3. Hij is zelfs voorzien van een verwarmd stuurwiel! Tot de voorzieningen van deze auto behoren LED-koplampen, BMW M-sportpakket, warmtewerend glas, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Alle functies voor een veilige en zuinige rit worden overzichtelijk weergegeven op het digitale dashboard. De achteruitrijcamera geeft u duidelijk zicht op de ruimte achter de auto. Deze BMW X3 is 'connected'. Belangrijke functies worden permanent gemeten en zijn uit te lezen via een speciale app, ook op afstand. Een optie die de veiligheid verhoogt, is de bediening vanaf het stuur van het audio-installatiesysteem (met DAB-radio!) en het navigatiesysteem. Als u wilt kunt u beiden zelfs met uw stem bedienen. De sensoren van de achteropkomend verkeer waarschuwing houden zicht op de dode hoeken achter u. Te weinig afstand tot de achterligger? Het systeem geeft direct een signaal. U bent in deze BMW ook voorzien van automatische airconditioning, regensensor, cruise control, keyless entry, dvd-systeem en automatisch dimmende buitenspiegels.

Met de nieuwste technologieën aan boord is deze BMW in staat om zelf te reageren op potentieel gevaarlijke situaties op de weg. Ook als uw aandacht even verslapt, blijft de forward collision warning bij de wekker. Dreigt er een botsing met een voor- of tegenligger, dan waarschuwt het systeem direct. Ook is deze auto uitgerust met een systeem dat u waarschuwt wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. De auto is ook uitgerust met voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Wij leveren u deze auto natuurlijk met een tellerrapport van Nationale Autopas. Klinkt dit allemaal aantrekkelijk? Maak dan een afspraak met onze verkoper!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron