WhatsappEmail
BMW X3BMW X3BMW X3BMW X3
Beschikbaar

BMW X3xDrive30e eDrive Edition M-Sport Automaat

€ 46.950,00

NLH-301-TT
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Hoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €605 per maand
BMW X3 xDrive30e eDrive Edition M-Sport Automaat
€ 46.950,00

Specificaties

  • 2020Bouwjaar
  • 93277KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Accu snelladen: nee

De vooruitstrevende hybride aandrijflijn van deze auto geeft vandaag al antwoord op de belangrijke vragen van morgen. Deze dealeronderhouden BMW X3 is van het bouwjaar 2020, hij heeft 93277 kilometer gelopen. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. De hybride motor combineert het gebruik van brandstof en elektriciteit, en dat maakt van deze BMW X3 een zuinige, slimme auto. De stijlvolle, luxe uitstraling is inbegrepen in de vorm van leren bekleding. Tijdens gure dagen is het prettig zitten in de verwarmbare voorstoelen. De sportstoelen houden u en uw passagier stevig vast tijdens een snelle rit, maar bieden ook altijd comfortabele ondersteuning. De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. Onderweg heeft u extra veel te zien dankzij het glazen panoramadak. Zo'n verwarmd stuurwiel is een comfortabele extra, zeker in de winter. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook LED koplampen, warmtewerend glas, adaptief onderstel, aluminium dakrailing, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Voor een goed en duidelijk overzicht onderweg is het digitale dashboard uitermate slim ingedeeld. Fijn, zo'n trekhaak. Maar niet constant nodig. Daarom heeft deze BMW X3 een elektrisch inklapbare trekhaak. De conditie van deze auto is 24/7 inzichtelijk dankzij Connected Services. Bij een sublieme rijervaring hoort superieur geluid: het Harman/Kardon audiosysteem levert de volmaakte soundtrack. Battery low? Even op de draadloze telefoonlader en gaan! Met dashboard met spraakbediening, Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem met harde schijf, WIFI-hotspot, achteropkomend verkeer waarschuwing en automatische airconditioning is deze BMW helemaal compleet.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. De head-up display zorgt dat u de weg én de route-info constant in beeld heeft. Mindert een voorligger onverwachts te veel vaart, dan komt de forward collision warning in actie en waarschuwt meteen. Bij concentratieverlies en toenemende vermoeidheid van de bestuurder, geeft de auto een sterk signaal om u weer bij de les te houden. Hierdoor kunnen veel ongelukken voorkomen worden. In deze BMW vinden we verder een voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Natuurlijk bent u van harte welkom om deze auto in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron