WhatsappEmail
BMW X3
BMW X3BMW X3BMW X3BMW X3
Beschikbaar

BMW X3xDrive30e High Executive Automaat

€ 86.431,00

NLZ-366-BP
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Groningen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1119 per maand
BMW X3 xDrive30e High Executive Automaat
€ 86.431,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 4500KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Natuurlijk, dit is een innovatieve auto met zijn hybridetechniek. Maar het is bovendien ook een auto die is gebouwd voor jarenlang rijcomfort. Het is een nieuwe auto, hij is nu uit voorraad leverbaar. Naar de pomp of aan de lader? Doe maar allebei. Deze BMW X3 is voorzien van zowel een elektromotor als een verbrandingsmotor. Ideale combi! Een blik van dichtbij onthult meteen twee mooie pluspunten: het lederen interieur en de elektrisch bedienbare achterklep. De R in de maand? Dan is het tijd voor de luxe van de meegeleverde stoelverwarming! Onderweg heeft u extra veel te zien dankzij het glazen panoramadak. Ook in winterse omstandigheden is rijden een plezier, niet in de laatste plaats dankzij het verwarmd stuurwiel. Tot 600 meter kraakhelder zicht leveren de laserlight koplampen. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 18 inch lichtmetalen velgen, LED-koplampen, BMW M-sportpakket, warmtewerend glas, aluminium dakrailing en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Met het digitale dashboard heeft u essentiële info in beeld. Altijd, overal. Nekkramp en verdraaide schouders zijn verleden tijd. Door de achteruitrijcamera is iedere meter achter de auto glashelder in beeld. Adaptive cruise control is veilig en comfortabel. De snelheidsregelaar houdt automatisch afstand tot het voertuig dat voor u rijdt. De meest gebruikte voertuigfuncties laten zich met behulp van uw stem bedienen. De elektrisch inklapbare trekhaak maakt een einde aan ingewikkelde handelingen. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van connected drive services, navigatiesysteem met harde schijf, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen en DAB ontvangst.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Jachtvliegers weten het al jaren: belangrijke info projecteer je in je zichtveld zodat je je hoofd niet meer hoeft te draaien. De hier aanwezige head-up display doet precies hetzelfde! Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Een belangrijk veiligheidssysteem in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die u een duidelijk signaal geeft wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. Verder is deze auto uitgerust met voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Hebben we uw interesse gewekt? Deze X3 staat nu voor u klaar, u bent van harte welkom om hem te komen bekijken. Dan vertellen we u ook meteen over de financieringsvormen die we u kunnen aanbieden. Belt u ons vandaag nog?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron