WhatsappEmail
BMW X3BMW X3BMW X3BMW X3
Beschikbaar

BMW X3xDrive30e High Executive M-Sport Automaat

€ 82.168,00

NLX-862-TX
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1059 per maand
BMW X3 xDrive30e High Executive M-Sport Automaat
€ 82.168,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Of je nu stadsritten maakt of langdurig op snelwegen bent, het rijden met de BMW X3 is steeds een genoegen. Het onderstel biedt comfort en sportiviteit, het interieur is ruim en weldadig en deze auto heeft alle systemen aan boord om jouw ritten zo veilig mogelijk te maken. Deze auto is bijna nieuw, ondanks dat hij uit 2024 komt; hij heeft slechts 6999 kilometer afgelegd. Goed voor het milieu, goed voor de portemonnee: hybride rijden biedt het beste van beide! Behaaglijk onderweg zijn? Als bestuurder geniet u van de verwarmbare voorstoelen. Net als uw bijrijder! Altijd een goede zitpositie bij iedere snelheid, dankzij de sportstoelen. De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. Vergezichten krijgen een extra dimensie door het glazen panoramadak. U wordt in deze auto ook getrakteerd op LED koplampen, donker getint glas achter en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger. Een slim verborgen extra is de elektrisch inklapbare trekhaak. Functies activeren en storingen opsporen? Bij deze auto gaat het eenvoudig via uw smartphone. Overal en altijd. U luistert onderweg naar het glasheldere geluid van het audio-installatiesysteem met DAB-radio. Telefoon onderweg aan de lader? Daar komt geen kabeltje aan te pas, want deze BMW X3 is voorzien van een draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. U bent in deze BMW ook voorzien van automatische airconditioning, parkeerassistent, sportstuurwiel en automatisch dimmende binnenspiegel.

Als bestuurder van deze BMW bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. Ogen op de weg en toch alle dashboardinfo in beeld? Daar zorgt de head-up display voor! De veiligheidssystemen in deze auto nemen het zelfs waar als de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont, en waarschuwen dan met een duidelijk signaal. De auto is ook uitgerust met voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Wilt u deze auto zelf ervaren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron