WhatsappEmail
BMW X3
BMW X3BMW X3BMW X3BMW X3
Beschikbaar

BMW X3xDrive30e M-Sport Automaat

€ 88.787,00

NLZ-472-GS
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1144 per maand
BMW X3 xDrive30e M-Sport Automaat
€ 88.787,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

De praktische kwaliteiten van de BMW X3 zijn bekend: hij biedt volop ruimte voor u en uw gezin en levert daarbij aansprekende prestaties. Maar bovendien heeft hij een karakteristiek en tijdloos design. De auto heeft een opmerkelijk lage kilometerstand van slechts 6999 Een krachtige viercilinder benzinemotor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Met de elektrisch bedienbare achterklep kunt u handsfree bij de kofferruimte komen. En daarna prinsheerlijk plaatsnemen in het lederen interieur. Op koude dagen voelt u zich snel behaaglijk op de verwarmbare stoelen. Het panoramadak geeft extra sfeer aan het interieur en biedt een prachtige doorkijk naar buiten. Pak aan, 't is winter! Zo'n verwarmd stuurwiel is dan bijzonder prettig! Bij de uitrusting van deze BMW horen onder meer LED koplampen, BMW M-sportpakket, warmtewerend glas, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

De achteruitrijcamera geeft u duidelijk zicht op de ruimte achter de auto. Spraakbediening verhoogt de veiligheid en het gebruiksgemak. De auto luistert naar uw instructies en volgt ze op. Deze BMW X3 maakt het u makkelijk. Vandaar ook de elektrisch inklapbare trekhaak. Bij deze auto is uw smartphone een geavanceerde afstandsbediening. Remote services brengen u overal in contact met uw auto. Ook praktisch: deze auto is voorzien van een eigen full map navigatiesysteem. Met achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, DAB ontvangst, regensensor, cruise control en dvd-systeem is deze auto helemaal compleet.

Zoals u mag verwachten van deze BMW X3 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Een veilige rit voor ogen: daarvoor zorgt de head-up display! In een noodsituatie waarschuwt forward collision warning bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Bij concentratieverlies en toenemende vermoeidheid van de bestuurder, geeft de auto een sterk signaal om u weer bij de les te houden. Hierdoor kunnen veel ongelukken voorkomen worden. De auto is ook uitgerust met voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Een proefrit maken met deze BMW X3? Natuurlijk! Bel even voor een afspraak!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron