WhatsappEmail
BMW X3
BMW X3BMW X3BMW X3BMW X3
Beschikbaar

BMW X3xDrive30e M-Sport Automaat

€ 71.900,00

NLT-781-HD
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €925 per maand
BMW X3 xDrive30e M-Sport Automaat
€ 71.900,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 29964KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Stijlvolle vormgeving, een comfortabel en ruim interieur, een onderstel dat alle wegen en omstandigheden aankan en een motor die topprestaties levert bij een bescheiden brandstofverbruik: deze BMW X3 heeft het allemaal. De hybride motor combineert het gebruik van brandstof en elektriciteit, en dat maakt van deze BMW X3 een zuinige, slimme auto. Met één klik ontgrendelt u de elektrisch bedienbare achterklep, die voor u openzwaait. Mooi hoe deze auto slim en praktisch nut koppelt aan een stijlvolle binnenkant. Heeft u het lederen interieur al gezien? Stoelverwarming hoort ook bij de uitrusting van deze auto. Het glazen panoramadak biedt u een breed zicht op de omgeving. Natuurlijk kunt u zonder. Maar waarom? Lekker toch, zo'n verwarmd stuurwiel? Verder is de BMW uitgerust met: LED koplampen, BMW M-sportpakket, warmtewerend glas, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Met behulp van de achteruitrijcamera kunt u zo strak inparkeren als u maar wilt! Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. In deze auto kunt u de belangrijkste functies bedienen met uw stem. De elektrisch inklapbare trekhaak is dé remedie tegen vuile handen. En blauwe schenen. Kilometerstand? Oliepeil? Accuspanning? Allemaal te zien via de app. Overal. Altijd. Dankzij Connected Services. Ook full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, DAB ontvangst, regensensor en keyless entry zijn aan boord.

Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties. Blijf voor u kijken, terwijl u de rij-informatie afleest op uw voorruit. Daarvoor zorgt de head-up display! Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding en vermindert de gevolgen van een ongeval. Bij concentratieverlies en toenemende vermoeidheid van de bestuurder, geeft de auto een sterk signaal om u weer bij de les te houden. Hierdoor kunnen veel ongelukken voorkomen worden. De auto is ook uitgerust met voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Interesse? Maak dan gauw een afspraak voor een proefrit.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron