WhatsappEmail
BMW X3
BMW X3BMW X3BMW X3BMW X3
Beschikbaar

BMW X3xDrive30e M-Sport Automaat

€ 74.950,00

NLZ-631-KR
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €972 per maand
BMW X3 xDrive30e M-Sport Automaat
€ 74.950,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 6311KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Superieure techniek, innovatie van de bovenste plank en ongekende topprestaties: dat is wat je van een Duitse auto mag verwachten. De auto heeft een opmerkelijk lage kilometerstand van slechts 6311 Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Een weldaad voor u en uw bijrijder: deze BMW X3 heeft verwarmbare voorstoelen. De sportstoelen houden u en uw passagier stevig vast tijdens een snelle rit, maar bieden ook altijd comfortabele ondersteuning. De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. Door het glazen panoramadak heeft u een weidse zichthoek en geniet u van licht en een gevoel van ruimte. Deze BMW X3 heeft een verwarmd stuurwiel. Nooit meer koude handen onderweg. De laserlight koplampen hebben een ongekende lichtintensiteit. Ook is de auto voorzien van: LED koplampen, BMW M-sportpakket, warmtewerend glas, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Hoeveel ruimte heeft u nog bij het inparkeren? De achteruitrijcamera brengt helder in beeld wat zich achter de auto bevindt en geeft een geluidssignaal. Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger. Even niks om achter de auto te hangen? Dan is de elektrisch inklapbare trekhaak superhandig. Dankzij Connected Services weet u precies waar uw auto geparkeerd staat. Ook andere functies, zoals bandenspanning en brandstofniveau, zijn via de app altijd onder handbereik. De geluidsinstallatie van Harman/Kardon verandert het interieur in een concertzaal. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn Harman Kardon-audiosysteem, full map navigatiesysteem, WIFI-hotspot, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning en draadloos opladen.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. Op de weg letten én tegelijk belangrijke info aflezen? Het head-up display zorgt ervoor! Forward collision warning is een automatisch waarschuwingssysteem dat direct in werking treedt bij gevaar voor een kop-staartbotsing. Vermoeidheidsherkenning is een systeem dat met verschillende sensoren tekenen van vermoeidheid bij de chauffeur waarneemt. Deze krijgt tijdig een waarschuwing, wat ongelukken kan voorkomen. Verder is deze auto uitgerust met voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Een proefrit levert het bewijs. Neem contact op en we maken een afspraak!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron