WhatsappEmail
BMW X4
BMW X4BMW X4BMW X4BMW X4
Beschikbaar

BMW X4xDrive20i High Executive Edition Automaat

€ 50.950,00

NLG-530-ZT
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Hoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €660 per maand
BMW X4 xDrive20i High Executive Edition Automaat
€ 50.950,00

Specificaties

  • 2020Bouwjaar
  • 72883KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze BMW X4. Deze dealeronderhouden auto is van het bouwjaar 2020 en komt van de eerste eigenaar. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. Veel leuke extra's heeft deze auto. Om maar wat te noemen: de elektrisch bedienbare achterklep en het stijlvolle lederen interieur. Hoe koud het buiten ook is, de stoelverwarming geeft u meteen een behaaglijk gevoel. Het interieur baadt in een zee van licht door het glazen panoramadak. Ook LED koplampen, BMW M-sportonderstel, warmtewerend glas, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels horen tot de voorzieningen op deze auto.

Ervaar de wonderen van de digitale mobiliteitswereld waarbij alles wat u wenst op het digitale dashboard verschijnt. De radio harder of zachter zetten of iemand uit uw contactenlijst bellen. Dankzij de spraakbediening doet u dit allemaal met uw stem. Zoals u van zo'n jonge auto mag verwachten, zijn hier ook de geavanceerde remote services aanwezig. Simpelweg met een app op uw smartphone controleert u op afstand de status van de auto en bedient u diverse functies. Het navigatiesysteem met harde schijf zorgt ervoor dat u snel en ontspannen op uw bestemming aankomt. Omdat u nu eenmaal niet overal ogen heeft, is deze BMW X4 voorzien van een achteropkomend verkeer waarschuwing die registreert wanneer de afstand tot uw achterligger te krap is. De BMW is standaard voorzien van: WIFI-hotspot, electronic climate control, schakelpaddles aan het stuur, draadloos opladen, DAB ontvangst en parkeersensoren achter.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Eyes on the road! Dat kan iedere seconde, dankzij de head-up display, die informatie projecteert op de voorruit. Mindert een voorligger onverwachts te veel vaart, dan komt de forward collision warning in actie en waarschuwt meteen. Ook is deze auto uitgerust met een systeem dat u waarschuwt wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. De auto is ook uitgerust met voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Belangstelling? Bel ons en we leggen de sleutels klaar voor een proefrondje.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron