WhatsappEmail
BMW X5BMW X5BMW X5BMW X5
Beschikbaar

BMW X5xDrive 30d - M Sportpakket Pro - Bower & Wilkins Automaat

€ 171.887,00

NL5916636
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €2210 per maand
BMW X5 xDrive 30d - M Sportpakket Pro - Bower & Wilkins Automaat
€ 171.887,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 6KM stand
  • DieselBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Auto's als deze BMW X5 bieden tegelijk rijdynamiek, comfort en degelijkheid. Dit is een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. De aandrijving komt voor rekening van een dieselmotor en een automatische transmissie. Ruimte? Ja hoor! Open maar eens de elektrisch bedienbare achterklep en check de bagageruimte; stap daarna in om het weidse gevoel te ervaren dat het elektrisch bediende glazen panorama dak u bezorgt. De massagefunctie van de verwarmbare voorstoelen is een heerlijke extra optie, waarmee u uw rug en die van de bijrijder een groot plezier doet. In deze sportstoelen voel je je één met je auto. Bij de uitrusting van deze BMW horen onder meer LED koplampen, BMW M-sportpakket, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

Het digitale dashboard rekent mee, denkt mee en rijdt mee. Alle info overzichtelijk in beeld, overal. Een onopvallend paaltje of een overstekend kind achter de auto brengt risico's met zich mee. Gelukkig laat de achteruitrijcamera feilloos zien of alles veilig is. Eén druk op de knop en de elektrisch inklapbare trekhaak verdwijnt uit het zicht. In het zeldzame geval van een storing weet u nog eerder dan de monteur wat er mankeert. Uw smartphone met remote services geeft direct inzicht. Wegwijs in elke wijk, stad of reisbestemming? Daarvoor zorgt het full map navigatiesysteem! Deze BMW is voorzien van met leder bekleed dashboard, automatische airconditioning, sportstuur met schakelpaddels, draadloos opladen, DAB ontvangst en cruise control.

Als bestuurder van deze BMW bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. Mindert een voorligger onverwachts te veel vaart, dan komt de forward collision warning in actie en waarschuwt meteen. Het systeem voor vermoeidheidsherkenning neemt het waar als uw concentratie verslapt en geeft u dan een waarschuwing. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als voetgangersbescherming, hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Natuurlijk is dit een splinternieuwe auto en hij wordt dus geleverd met volledige fabrieksgarantie. Daarbij kunnen we u verschillende gunstige financieringsvormen aanbieden. We maken graag een afspraak met u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron