WhatsappEmail
BMW X5BMW X5BMW X5BMW X5
Beschikbaar

BMW X5xDrive30d High Executive M-Sport 7-p Automaat

€ 43.950,00

NLPT-420-G
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €568 per maand
BMW X5 xDrive30d High Executive M-Sport 7-p Automaat
€ 43.950,00

Specificaties

  • 2017Bouwjaar
  • 120983KM stand
  • DieselBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Duitse auto's. Spreekwoordelijk beroemd om techniek, kwaliteit en prestaties. Sommige dingen veranderen nou eenmaal niet. De auto is van het bouwjaar 2017 en is van de eerste eigenaar. De krachtige dieselmotor staat garant voor uitstekende prestaties. Bestuurder en bijrijder krijgen een warm welkom: deze BMW X5 is voorzien van verwarmbare voorstoelen. De comfortstoelen voorin zorgen voor precies de juiste zit, hoe lang de rit ook is. De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. Overdag een weidse zichthoek en 's avonds het lichtspel in de binnenruimte: dat geeft het glazen panoramadak! Extra passagiers? Geen enkel punt. In één simpele handeling creëert u een derde zitrij. In deze BMW profiteert u onder andere ook van: LED-mistlampen voor, BMW M-sportpakket, adaptief dempingsysteem, antracietkleurige hemelbekleding, dakdraagsysteem en elektrisch verstelbare lendensteun.

Met de 360 graden camera op deze auto wordt parkeren in smalle parkeerplekken een makkie dankzij het optimale zicht dat het apparaat levert. De file assistent verzacht het fileleed door automatisch veilig afstand te houden tot de voorligger en zo nodig zelfs te stoppen als de rij tot stilstand komt. De elektrisch inklapbare trekhaak is dé remedie tegen vuile handen. En blauwe schenen. Naast de routeinformatie van het navigatiesysteem kunt u muziek via het audio-installatiesysteem ook online beluisteren via bluetooth. De auto is ook uitgevoerd met electronic climate control. U bent in deze BMW ook voorzien van met leder bekleed dashboard, schakelpaddles aan het stuur en automatisch dimmende spiegels.

In de BMW X5 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. In het instrumentarium ziet u tijdens de rit ook de belangrijkste verkeersborden aangegeven, die de auto automatisch voor u leest. De actieve dodehoekdetectie voorkomt dat u een voertuig over het hoofd ziet en waarschuwt tijdig. Met voorzieningen als head-up display, voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Meer weten? Onze verkoper maakt graag een afspraak om u alles te laten zien!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron