WhatsappEmail
BMW X5BMW X5BMW X5BMW X5
Beschikbaar

BMW X5xDrive45e High Exe Hybrid Automaat

€ 67.900,00

NLL-919-NK
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €879 per maand
BMW X5 xDrive45e High Exe Hybrid Automaat
€ 67.900,00

Specificaties

  • 2021Bouwjaar
  • 82306KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Zijn dynamische uiterlijk maakt al direct duidelijk wat voor rijervaring u van deze BMW X5 mag verwachten: pure sportiviteit. Brandstofmotor, elektromotor? Deze hybride BMW X5 combineert ze. En dat is te merken bij de pomp, want die ziet u voortaan minder vaak. Een mooie, constante en solide ligging op de weg: dat is het voordeel van luchtvering. De stijlvolle, luxe uitstraling is inbegrepen in de vorm van leren bekleding. Voorin is het ′s winters genieten met de verwarmbare voorstoelen voor zowel bestuurder als bijrijder. De sportstoelen houden u en uw passagier stevig vast tijdens een snelle rit, maar bieden ook altijd comfortabele ondersteuning. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Het glazen panoramadak zorgt voor een onovertroffen uitzicht. Bij de rijke uitrusting horen ook 19 inch lichtmetalen velgen, adaptief dempingsysteem, aluminium dakrailing, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Bij een auto van topkwaliteit hoort geluid van topkwaliteit. Daarom is deze auto voorzien van een Harman/Kardon audiosysteem. Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde DAB-ontvanger. Slimme spraakbesturing herkent gesproken opdrachten en voert ze uit. Met het navigatiesysteem met harde schijf kiest u de snelste route naar uw eindbestemming. Onderweg de accu van uw smartphone opladen gaat zonder snoeren en stekkers. U plaatst ‘m simpel in de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons en klaar! De aanwezige WIFI-hotspot zorgt voor 100% connectivity waar u ook bent. Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Soepel inparkeren gaat gemakkelijker dan u verwacht dankzij de achteruitrijcamera. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Ook over uw schouder ziet u onderweg niet alles wat er aan de achterzijde gebeurt. Daarom heeft deze BMW X5 een achteropkomend verkeer waarschuwing. Eenkennig is deze auto wel. Instappen en starten kan alleen als u de keyless start-token op zak heeft. De cruise control zorgt voor een prettige, gelijkmatige koers en minder brandstofgebruik. Deze BMW is voorzien van schakelpaddles aan het stuur, automatisch dimmende buitenspiegels, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Deze auto is voorzien van innovatieve systemen die u onderweg begeleiden en beschermen. Mindert een voorligger onverwachts te veel vaart, dan komt de forward collision warning in actie en waarschuwt meteen. De veiligheidssystemen in deze auto nemen het zelfs waar als de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont, en waarschuwen dan met een duidelijk signaal. Onbedoeld buiten de rijstrook raken wordt voorkomen door het Lane-keeping systeem. U bent mede dankzij autonoom remsysteem en voetgangersbescherming steeds veilig onderweg.

Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Bent u nieuwsgierig naar deze auto? Laat het ons dan snel weten.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron