WhatsappEmail
BMW X5BMW X5BMW X5BMW X5
Beschikbaar

BMW X5xDrive45e High Executive Automaat

€ 59.900,00

NLH-772-RJ
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €778 per maand
BMW X5 xDrive45e High Executive Automaat
€ 59.900,00

Specificaties

  • 2020Bouwjaar
  • 66792KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Accu snelladen: nee

Met zijn dynamische eigenschappen belooft deze BMW X5 u een heleboel rijplezier. Hij is ontwikkeld op een geavanceerd onderstel en biedt altijd een veilig weggedrag. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. De krachtige hybridemotor staat garant voor uitstekende prestaties. Deze auto is ook voorzien van stoelverwarming. Elke rit is veilig en comfortabel dankzij de relaxte luchtvering en de comfortstoelen voorin. In deze auto profiteert u onder andere ook van: LED-mistlampen voor en aluminium dakdraagsysteem.

Inparkeren? Met de achteruitrijcamera heeft u er geen omkijken meer naar! En dan is deze auto ook nog eens voorzien van sportstuurwiel en automatisch dimmende spiegels.

U geniet nog meer van het rijden met uw BMW omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen. De auto is ook uitgerust met voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Is dit de auto die u zoekt? Neem snel contact met ons op, dan kunt u hem binnenkort zelf bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron