WhatsappEmail
BMW X5BMW X5BMW X5BMW X5
Beschikbaar

BMW X5xDrive45e High Executive Automaat

€ 88.950,00

NLZ-333-DN
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Hoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1147 per maand
BMW X5 xDrive45e High Executive Automaat
€ 88.950,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 21349KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Deze auto wil maar een ding: rijden. Dat zie je aan zijn sportieve uiterlijk. Deze BMW X5 straalt kwaliteit en klasse uit en belooft jou puur rijplezier. De combinatie van een verbrandingsmotor en een elektromotor zorgt voor prima rij-eigenschappen en een laag brandstofverbruik. Ongeacht het aantal inzittenden blijft de hoogte van deze BMW X5 altijd constant, dankzij de luchtvering. Vierwielaandrijving zorgt voor een veilig en voorspelbaar weggedrag. Van binnen is deze BMW X5 mooi uitgevoerd met een classy lederen interieur. Deze BMW X5 legt bestuurder én bijrijder compleet in de watten met de verwarmbare voorstoelen. Zijwaartse g-krachten worden solide opgevangen door de sportstoelen. De achterklep opent automatisch met een druk op de knop. Handig als u met volle handen staat. In deze auto profiteert u onder andere ook van: glazen panoramadak, LED koplampen, BMW M-sportpakket, adaptief dempingsysteem, aluminium dakrailing en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Rijfuncties worden glashelder en overzichtelijk weergegeven via het digitale dashboard. Met een gerust hart achteruitrijden? Dat kan, dankzij de achteruitrijcamera. Deze BMW X5 maakt het u makkelijk. Vandaar ook de elektrisch inklapbare trekhaak. Pech oplossen en zelfs voorkomen? Gaat eenvoudig. Via Connected Services heeft u alle data in de hand, gewoon op de smartphone! Geluid van premium kwaliteit is gegarandeerd dankzij het Harman/Kardon audiosysteem. Ook dashboard met spraakbediening, Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem met harde schijf, WIFI-hotspot, achteropkomend verkeer waarschuwing en automatische airconditioning zijn aan boord.

Deze BMW is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. De auto is voorzien van head-up display, waarbij alle belangrijke informatie wordt geprojecteerd in uw gezichtsveld. U hoeft uw ogen geen seconde van de weg te halen! Het Lane-keeping systeem let constant op en waarschuwt of corrigeert als u onoplettend over de lijnen van de rijstrook gaat. Kop-staartbotsingen vormen een belangrijk deel van de meest voorkomende aanrijdingen. De forward collision warning van deze auto voorkomt zulke botsingen geheel of reduceert de ernst van de schade aanzienlijk. Met voorzieningen als voetgangersbescherming, hill hold functie, vermoeidheidsherkenning, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Bent u nieuwsgierig geworden? Bel ons nu of mail ons voor meer informatie.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron