WhatsappEmail
BMW X5BMW X5BMW X5BMW X5
Beschikbaar

BMW X5xDrive50e Automaat

€ 124.950,00

- Vraag naar de levertijd

NLX-488-FZ
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1615 per maand
BMW X5 xDrive50e Automaat
€ 124.950,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 15423KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Er zijn mensen die zeggen: het merk maakt me niet uit zolang het maar Duits is. En gelijk hebben ze. Op de teller van deze auto staat slechts 8746 kilometer. Elektrisch rijden: zuinig, goedkoop en schoon. Maar soms net wat beperkt als het gaat om afstand. Daarom heeft deze hybride BMW X5 zowel een verbrandingsmotor als een elektromotor. Als dat geen perfecte combi is! Dat stabiele weggevoel onder alle condities, da′s nou een van de voordelen van luchtvering. Ook een fijne dosis klasse is bijgeleverd, met het lederen interieur. Beide verwarmbare voorstoelen hebben een geavanceerde massagefunctie, zodat u ook na een lange rit soepel uitstapt. Net als uw bijrijder. Rijden met pit? Geen punt! De sportstoelen geven steun en stevigheid! De achterklep opent automatisch met een druk op de knop. Handig als u met volle handen staat. Met het grote glazen panoramadak voelt het alsof u in een cabrio zit. In deze BMW profiteert u onder andere ook van: 19 inch lichtmetalen velgen, adaptief onderstel, aluminium dakrailing, donker getint glas achter, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

De geluidsinstallatie van Harman/Kardon verandert het interieur in een concertzaal. Met de DAB-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de allerhoogste geluidskwaliteit. Wisselen van radiofrequentie of veranderen van zender: de audiobediening op het stuur brengt alles onder handbereik. Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het full map navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. Geen onnodige spaghetti van oplaadsnoertjes voor de smartphone: deze BMW X5 heeft een draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. ‘Boem is ho′? Niet met deze achteruitrijcamera. U ziet achter net zo goed als voor en krijgt een duidelijk geluidssignaal! Vergeet uw autosleutels! Met de keyless start instappen en starten is veel makkelijker. Kilometers rijden met een exacte snelheid? Dan is de cruise control je vriend! De elektrisch inklapbare trekhaak is onzichtbaar gemonteerd. Met een eenvoudige beweging verschijnt de trekhaak zodra u deze nodig hebt. De uitrusting van deze auto is met met leder bekleed dashboard, sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende buitenspiegels en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.

Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico′s in. Botsingen met een voorligger gebeuren relatief vaak. De forward collision warning slaat tijdig alarm als dat risico ontstaat, zodat u kunt ingrijpen. De veiligheidssystemen in deze auto nemen het zelfs waar als de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont, en waarschuwen dan met een duidelijk signaal. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze BMW bovendien autonoom remsysteem en voetgangersbescherming.

Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. Neem contact op voor een afspraak en laat een proefrit het bewijs leveren!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron