WhatsappEmail
BMW X5BMW X5BMW X5BMW X5
Beschikbaar

BMW X5xDrive50e Launch Edition Automaat

€ 109.900,00

NLT-595-KN
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Groningen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1421 per maand
BMW X5 xDrive50e Launch Edition Automaat
€ 109.900,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 14250KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Accu snelladen: nee

Met een BMW weet u: dit is rijden op topniveau. Of, zoals ze zelf zeggen: ‘BMW maakt rijden geweldig′. Formidabele motortechniek en ultiem sportief rijplezier. Deze nieuwe auto is nu uit voorraad leverbaar. De pluspunten van rijden op benzine en rijden op elektriciteit zijn soms lastig te vergelijken. Dus komt de hybride motor van deze BMW X5 mooi uit. De perfecte combi! Een heerlijk zonnetje, of indrukwekkende wolkenpartijen? Bekijk ze onbelemmerd door het elektrisch bediende glazen panorama dak. Met één klik open en dicht, net als de elektrisch bedienbare achterklep. Voorin is het ′s winters genieten met de verwarmbare voorstoelen. Deze hebben bovendien een massagefunctie, zodat bestuurder en bijrijder altijd fit en soepel uitstappen. De sportstoelen houden u en uw bijrijder goed op z'n plek tijdens het accelereren en bij het nemen van scherpe bochten. Verhoogde stabiliteit, optimale wegligging en comfortabel vervoer: de luchtvering en de multifunctionele voorstoelen zorgen ervoor. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 22 inch lichtmetalen velgen, adaptief onderstel, adaptief dempingsysteem, aluminium dakrailing, donker getint glas achter, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

De Harman/Kardon geluidsinstallatie staat garant voor een onovertroffen fraaie klankweergave. Smartphones die zonder snoer kunnen opladen halen simpel een volle accu via de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Bij de zeer complete uitrusting van dit audiosysteem horen ook: full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, multifunctioneel sportstuur en achteruitrijcamera. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. Inparkeren zonder angst voor schade. De parkeersensoren helpen u om moeiteloos in de kleinste parkeervakken te manoeuvreren. Nooit te snel, altijd constant: dat is het voordeel van de aanwezige cruise control. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van met leder bekleed dashboard, sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende buitenspiegels en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De automatische veiligheidssystemen in deze BMW fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. Deze BMW X5 blijft altijd alert. Zo wordt gebruik gemaakt van forward collision warning. Bij het mogelijke risico op een aanrijding met een voertuig voor u, slaat het systeem alarm. Ook is deze auto uitgerust met een systeem dat u waarschuwt wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door autonoom remsysteem en voetgangersbescherming.

Vanzelfsprekend leveren wij deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. We maken graag een afspraak met u om deze X5 bij ons te komen bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron