WhatsappEmail
BMW X5BMW X5BMW X5BMW X5
Beschikbaar

BMW X5xDrive50e M-Sport Automaat

€ 106.950,00

NLX-242-XL
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1376 per maand
BMW X5 xDrive50e M-Sport Automaat
€ 106.950,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 5880KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Je ziet het niet, maar de nieuwigheid is er nét van af. En dat maakt deze jonge BMW X5 heel betaalbaar. Op de teller van deze auto staat slechts 5880 kilometer. Elektrisch? Benzine? Bij deze BMW X5 kan het allebei. De hybride motor biedt de ideale keuzecombinatie. Gemakkelijk in- en uitladen? Geen enkel probleem met de elektrisch bedienbare achterklep. En ook het stijlvolle comfort is meegeleverd dankzij het lederen interieur. Tijdens de koude maanden is stoelverwarming een voorziening die u niet wilt missen. Van hobbels en bobbels in de weg voelt u helemaal niets, dankzij de zijdezachte luchtvering en de comfortstoelen voorin. Ook LED koplampen, BMW M-sportpakket, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten horen tot de voorzieningen op deze auto.

Ervaar de wonderen van de digitale mobiliteitswereld waarbij alles wat u wenst op het digitale dashboard verschijnt. De achteruitrijcamera vergemakkelijkt achteruit inparkeren. U ziet duidelijk wat er achter de auto gebeurt. Wat is de onderhoudsstatus van deze auto? U checkt het snel, simpel en overal via uw smartphone. Met de knoppen op het stuur regelt u het audio-installatiesysteem en het full map navigatiesysteem, terwijl u uw blik op de weg gericht houdt. De audio-installatie biedt daarbij glasheldere ontvangst dankzij DAB-ontvangst. De auto is voorzien van een draadloze telefoonlader, zodat uw smartphone tijdens de rit 100% wordt. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van automatische airconditioning, sportstuur met schakelpaddels, cruise control, keyless entry, automatisch dimmende buitenspiegels en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Als bestuurder van deze BMW bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Vermoeidheidsherkenning is een systeem dat met verschillende sensoren tekenen van vermoeidheid bij de chauffeur waarneemt. Deze krijgt tijdig een waarschuwing, wat ongelukken kan voorkomen. U bent mede dankzij voetgangersbescherming, hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Als dit de auto is die u zoekt, wacht dan niet langer en plan direct online een proefrit.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron