WhatsappEmail
BMW X5BMW X5BMW X5BMW X5
Beschikbaar

BMW X5xDrive50e M-Sport Automaat

€ 114.950,00

NLZ-351-JF
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1486 per maand
BMW X5 xDrive50e M-Sport Automaat
€ 114.950,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 17399KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Deze BMW X5 oogt, klinkt en rijdt al heel ervaren, maar is nog hartstikke jong. Met alle actuele techniek en rijkwaliteiten die je van een bijna-nieuwe auto mag verwachten. Rijden met deze BMW X5 is energiezuinig, want de hybride motor combineert brandstof met elektriciteit. Minder vaak langs de pomp, dus dat scheelt! Een weldaad voor u en uw bijrijder: deze BMW X5 heeft verwarmbare voorstoelen. De sportstoelen zorgen ervoor dat u goed en comfortabel zit, ook als het gas erop gaat. De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. Het interieur lijkt groter en ruimtelijker dankzij het glazen panoramadak. Ook BMW M-sportpakket, LED-koplampen en donker getint glas achter horen tot de voorzieningen op deze auto.

De elektrisch inklapbare trekhaak is dé remedie tegen vuile handen. En blauwe schenen. Deze BMW X5 is voorzien van remote services. Via uw smartphone bedient u diverse functies ook op afstand en krijgt u informatie over de status van uw auto. Sublieme sound aan boord is niet vergeten. Het Harman/Kardon audiosysteem pakt op verzoek fenomenaal uit. Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de DAB-ontvanger. Met de keyless entry ontgrendelt deze BMW X5 zich automatisch als u het portier wilt openen. Deze BMW is voorzien van Harman Kardon-audiosysteem, sportstuurwiel en automatisch dimmende spiegels.

Deze auto is voorzien van innovatieve systemen die u onderweg begeleiden en beschermen. Ook is deze auto uitgerust met een systeem dat u waarschuwt wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. Met voorzieningen als voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Een proefrit levert het bewijs. Neem contact op en we maken een afspraak!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron