WhatsappEmail
BMW X5BMW X5BMW X5BMW X5
Beschikbaar

BMW X5xDrive50e M-Sport Hybrid Automaat

€ 99.500,00

NLX-282-LN
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Deventer
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1285 per maand
BMW X5 xDrive50e M-Sport Hybrid Automaat
€ 99.500,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 4167KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Superieure techniek, innovatie van de bovenste plank en ongekende topprestaties: dat is wat je van een Duitse auto mag verwachten. De auto heeft een opmerkelijk lage kilometerstand van slechts 4167 Deze BMW X5 is voorzien van een hybride motor. Dat betekent dat de aandrijving wordt geleverd zoor zowel een brandstofmotor als een elektromotor, die slim samenwerken om zuinig over de weg te gaan. Koude start? Niet met de verwarmbare voorstoelen! De sportstoelen geven het interieur een super strakke look. Overdag een weidse zichthoek en 's avonds het lichtspel in de binnenruimte: dat geeft het glazen panoramadak! In deze BMW profiteert u onder andere ook van: BMW M-sportpakket, LED-koplampen en donker getint glas achter.

Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk. Veilig en comfortabel rijden wordt nog eens versterkt door Connected Services, zodat u diverse vitale functies van de auto altijd kunt checken in de app. Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de DAB-ontvanger. Met keyless entry kunt u portieren ontgrendelen zonder dat u de sleutel in uw hand houdt. Ook sportstuurwiel en automatisch dimmende spiegels zijn aan boord.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze BMW X5 samen. Bij concentratieverlies en toenemende vermoeidheid van de bestuurder, geeft de auto een sterk signaal om u weer bij de les te houden. Hierdoor kunnen veel ongelukken voorkomen worden. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Als u wilt, kunt u een proefrit maken met deze BMW X5. Bel of mail ons nu voor een afspraak.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron