WhatsappEmail
BMW X5BMW X5BMW X5BMW X5
Beschikbaar

BMW X5xDrive50e M-Sport Pro Automaat

€ 124.950,00

NLZ-695-GP
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1615 per maand
BMW X5 xDrive50e M-Sport Pro Automaat
€ 124.950,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 6951KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Deze auto straalt een en al kracht en sportiviteit uit. En onverwoestbare klasse. Tja, BMW maakt rijden geweldig. Hoewel de auto uit 2023 komt, heeft hij maar 6951 kilometer gereden. Het beste van twee werelden komt samen in de hybride motor. Daarmee wordt deze BMW X5 aangedreven door zowel brandstof als door de elektrische accu, die al rijdend of remmend wordt bijgeladen. Ga samen met uw bijrijder lekker zitten in de verwarmbare voorstoelen. Een ommetje of een lange trip? De comfortstoelen voorin zorgen elke keer voor een goede zithouding! De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. In weer en wind een cabriosensatie? Dat kan met het riante glazen panoramadak. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook BMW M-sportpakket, LED-koplampen en donker getint glas achter.

De voordelen van een trekhaak zonder de nadelen. De elektrisch inklapbare trekhaak is gemakkelijk in het gebruik en tast de lijnen van de auto niet aan. Veilig en comfortabel rijden wordt nog eens versterkt door Connected Services, zodat u diverse vitale functies van de auto altijd kunt checken in de app. Een naam in geluidskwaliteit: dat is het meegeleverde Harman/Kardon audiosysteem. De sensor van de keyless entry herkent u van dichtbij en ontgrendelt de auto alvast voor u. Met Harman Kardon-audiosysteem, DAB ontvangst, sportstuurwiel en automatisch dimmende spiegels is deze auto helemaal compleet.

Als bestuurder van deze BMW bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. Het laatste wat u wilt is dat u achter het stuur indommelt. Om dat te voorkomen is deze auto uitgerust met vermoeidheidsherkenning. In deze BMW vinden we verder een voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron