WhatsappEmail
BMW X6BMW X6BMW X6BMW X6
Beschikbaar

BMW X6M60i xDrive Automaat

€ 218.753,00

NL5937963
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €2814 per maand
BMW X6 M60i xDrive Automaat
€ 218.753,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

U ziet het al aan de buitenkant en u voelt het zodra u de krachtige motor start, deze sportieve BMW X6 is gemaakt om prestaties te leveren. Deze auto uit 2024 heeft nauwelijks gereden, met een tellerstand van slechts 10 kilometer. De krachtige benzinemotor staat garant voor uitstekende prestaties. U hóeft natuurlijk niet off-road te gaan om de voordelen van de vierwielaandrijving te ervaren... Maar het kán zeker wel! Ga samen met uw bijrijder lekker zitten in de verwarmbare voorstoelen en laat jullie bloedsomloop stimuleren door de massagefunctie. De sportstoelen geven het interieur van deze X6 een super strakke en sportieve uitstraling. De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. Ook 21 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, adaptief dempingsysteem, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten zijn aan boord.

Het digitale dashboard geeft een nauwkeurig en makkelijk overzicht van alle belangrijke functies. U ziet geen paaltje meer over het hoofd dankzij de achteruitrijcamera. De inklapbare trekhaak zit niet in de weg als u hem niet gebruikt. Heeft u de trekhaak nodig, dan klapt hij met een druk op de knop uit. Appen met uw auto? Geen probleem. U kunt van overal contact opnemen, de functies controleren en activeren. U bedient 'm met remote services. Kies de muziek waarvan u houdt, dankzij de DAB-radio klinkt het altijd geweldig. Intussen bedient u het audio-installatiesysteem en het full map navigatiesysteem met de knoppen op het stuur of met uw stem. Met met leder bekleed dashboard, automatische airconditioning, sportstuur met schakelpaddels, draadloos opladen, regensensor en cruise control is deze auto helemaal compleet.

Het rijden met deze BMW wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. Mooi binnen de lijnen van de rijstrook blijven? Het Lane-keeping systeem helpt altijd een handje. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die waarneemt wanneer de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont. Verder is deze auto uitgerust met voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Wij leveren deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. Maak nu snel een afspraak om deze auto te bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron