WhatsappEmail
BMW X6BMW X6BMW X6BMW X6
Beschikbaar

BMW X6xDrive40i M Sportpakket Pro Automaat

€ 156.604,00

NL5913901
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €2021 per maand
BMW X6 xDrive40i M Sportpakket Pro Automaat
€ 156.604,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Kom proefrijden! Al na een paar seconden is er geen enkele twijfel meer: BMW maakt rijden geweldig. Het gaat hier om een nieuwe auto, die uit voorraad leverbaar is. Dankzij de zescilinder benzinemotor en de automatische transmissie, is het autorijden snel en comfortabel. Voorin is het 's winters genieten met de verwarmbare voorstoelen. Deze hebben bovendien een massagefunctie, zodat bestuurder en bijrijder altijd fit en soepel uitstappen. Zijwaartse g-krachten worden solide opgevangen door de sportstoelen. Overheerlijk rijcomfort komt van de comfortstoelen voorin en de luchtvering, die oneffenheden elimineert en zorgt voor een fluwelen wegligging. De achterklep opent automatisch met een druk op de knop. Handig als u met volle handen staat. Het panoramadak geeft extra sfeer aan het interieur en biedt een prachtige doorkijk naar buiten. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer LED koplampen, sportonderstel, adaptief dempingsysteem, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Overzicht, informatie en functionaliteit: dat biedt het digitale dashboard. De achteruitrijcamera brengt precies in zicht wat zich achter u bevindt en toont een glashelder beeld op hoge resolutie. Een geluidssignaal waarschuwt hoeveel ruimte u nog heeft. De radio harder of zachter zetten of iemand uit uw contactenlijst bellen. Dankzij de spraakbediening doet u dit allemaal met uw stem. Een technisch en comfortvergrotend hoogstandje is de elektrisch inklapbare trekhaak. Als u 'm vraagt 'hoe gaat het?' geeft deze auto zelf het antwoord. Via de app op uw smartphone. U checkt de meters waar u maar wilt, of activeert diverse functies alvast. Met met leder bekleed dashboard, Harman Kardon-audiosysteem, full map navigatiesysteem, automatische airconditioning, sportstuur met schakelpaddels en DAB ontvangst is deze auto helemaal compleet.

Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties. Deze BMW X6 is ook behulpzaam als het gaat om een rechte koers. Het Lane-keeping systeem signaleert en corrigeert als u onbedoeld de rijstrooklijnen dreigt te overschrijden. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding en vermindert de gevolgen van een ongeval. Op lange ritten voorkomt de vermoeidheidsassistent dat uw concentratie afneemt. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Vanzelfsprekend leveren wij deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. We maken graag een afspraak met u om deze X6 bij ons te komen bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron