WhatsappEmail
BMW X6BMW X6BMW X6BMW X6
Beschikbaar

BMW X6M50d High Executive Automaat

€ 79.950,00

NLJ-707-PB
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Groningen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1036 per maand
BMW X6 M50d High Executive Automaat
€ 79.950,00

Specificaties

  • 2019Bouwjaar
  • 115605KM stand
  • DieselBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Combineer de functionaliteit van een gezinsauto met de prestaties van een sportwagen, en je krijgt deze sportieve BMW X6. De automatische transmissie en de zescilinder dieselmotor maken het autorijden snel en comfortabel. Een lederen interieur: een toonbeeld van luxe en comfort. En wat dacht u van de elektrisch bedienbare achterklep? In- en uitladen gaat haast vanzelf! Het maakt niet uit hoe koud het buiten is, met de verwarmbare stuurwiel en de verwarmbare voorstoelen met massagefunctie voelt u zich altijd comfortabel. U past de stoelen moeiteloos aan, ze zijn elektrisch in te stellen en hebben bovendien een geheugen. Zicht, licht en toch dicht! Een geweldige rijervaring met het glazen panoramadak. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 21 inch lichtmetalen velgen, LED-koplampen, sportonderstel, adaptief dempingsysteem, antracietkleurige hemelbekleding en donker getint glas achter.

Het digitale dashboard vertelt u alles wat u wilt weten voor een slimme, comfortabele en veilige rit. Boem is ho? Dat is verleden tijd. De achteruitrijcamera laat precies zien hoeveel ruimte u achter nog heeft! Een technisch en comfortvergrotend hoogstandje is de elektrisch inklapbare trekhaak. Locatie, motorconditie, storingen... via Connected Services krijgt u alle vitale info over de auto door. Ook handig bij pech! Terwijl het navigatiesysteem met harde schijf de ideale route voor u uitstippelt, geniet u van de kwaliteit van het audio-installatiesysteem met DAB-ontvangst. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur of via spraak. Extra opties op deze auto zijn: met leder bekleed dashboard, WIFI-hotspot, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen en regensensor.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze BMW X6 samen. Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers. Het forward collision warning-systeem berekent via een sensor de afstand tot het verkeer vóór u en komt in actie als er gevaar bestaat van een botsing. Vermoeid achter het stuur zitten vergroot de kans op een ongeval. Vermoeidheidsherkenning waarschuwt tijdig als u aan een rustpauze toe bent. De auto is ook uitgerust met head-up display, voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Maak nu een afspraak voor een proefrit!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron