WhatsappEmail
BMW X7BMW X7BMW X7BMW X7
Beschikbaar

BMW X7M60i xDrive Automaat

€ 149.900,00

NLR-303-SN
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Groningen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1935 per maand
BMW X7 M60i xDrive Automaat
€ 149.900,00

Specificaties

  • 2022Bouwjaar
  • 20848KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Strakke lijnen en klassieke vormen die evenwichtig zijn geproportioneerd: de BMW X7 is een stijlvolle en markante verschijning op de weg. Zijn krachtige motor en doordachte onderstel maken bovendien alle verwachtingen waar. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. Ontdek de fantastische prestaties van vierwielaandrijving met deze 4x4! Door de derde zitrij, het elektrisch bediende glazen panorama dak, de elektrisch bedienbare achterklep en het lederen interieur bent u met deze auto klaar voor alles: vakantie, een weekendje weg, alle boodschappen voor een feestje en comfortabel naar uw we Een weldaad voor uw rug en die van uw bijrijder: deze BMW X7 heeft verwarmbare voorstoelen met massagefunctie. Dankzij de elektrische stoelbediening is het gemakkelijk om de optimale zitpositie te vinden. Volle auto of alleen op pad? Dankzij de luchtvering is elke rit even gelijkmatig. En u en uw passagiers genieten extra van de comfortstoelen voorin. Bij de rijke uitrusting horen ook sportuitlaat, adaptief dempingsysteem, aluminium dakrailing, geluidsisolerende ramen, LED-achterlichten, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

De luidsprekers van het high performance audiosysteem omringen u met een uitgebalanceerd geluid. Uiteraard is dit systeem ook voorzien van: navigatiesysteem met harde schijf, DAB ontvangst, multifunctioneel sportstuur, dashboard met spraakbediening en achteruitrijcamera. Natuurlijk is er ook automatische airconditioning aanwezig. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze BMW is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. De sensoren van de achteropkomend verkeer waarschuwing houden zicht op de dode hoeken achter u. Te weinig afstand tot de achterligger? Het systeem geeft direct een signaal. Een heerlijke egale snelheid? Even de cruise control inschakelen! De elektrisch inklapbare trekhaak biedt het beste van twee werelden: de gebruiksmogelijkheden van een trekhaak zonder de storende uitstraling van een vaste kogel. Deze BMW is voorzien van met leder bekleed dashboard, sportstuur met schakelpaddels en automatisch dimmende buitenspiegels.

Aan boord van deze BMW houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie in deze BMW. Blik permanent op de weg en toch belangrijke functies in beeld? De head-up display projecteert rij-informatie op de voorruit! Het systeem van forward collision warning, of in gewoon Nederlands ‘botswaarschuwing′, treedt in werking als de sensor te weinig afstand signaleert met een voor- of tegenligger. Vermoeidsheidsherkenning herkent tekenen van vermoeidheid bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er ongelukken gebeuren doordat de bestuurder in slaap valt. Onbedoeld buiten de rijstrook raken wordt voorkomen door het Lane-keeping systeem. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze BMW bovendien autonoom remsysteem en dodehoekdetectie.

Wij leveren u deze auto natuurlijk met een tellerrapport van Nationale Autopas. Een proefrit levert het overtuigende bewijs. Bel nu!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron