WhatsappEmail
BMW X7BMW X7BMW X7BMW X7
Beschikbaar

BMW X7xDrive 40i M-Sportpakket Pro Automaat

€ 139.950,00

NLT-331-SK
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1807 per maand
BMW X7 xDrive 40i M-Sportpakket Pro Automaat
€ 139.950,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 9082KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

De BMW X7 vertegenwoordigt het beste van degelijk Duits design. Op de teller van deze auto staat slechts 6999 kilometer. De uitstekende prestaties van deze auto komen van de zescilinder benzinemotor en de automatische transmissie. Maximale grip op de weg, overal en altijd: dat biedt de vierwielaandrijving. Voorin is het ′s winters genieten met de verwarmbare voorstoelen. Deze hebben bovendien een massagefunctie, zodat bestuurder en bijrijder altijd fit en soepel uitstappen. Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen. De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. U wordt in deze auto ook getrakteerd op BMW M-sportpakket en donker getint glas achter.

In deze auto mag u niet alleen gezien, maar ook gehoord worden. Het Harman/Kardon audiosysteem is een ware krachtpatser… mét smaak. Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. Het onhandige gevoel van eerst graven naar de autosleutels om in te kunnen stappen is voorbij dankzij de keyless entry. Deze BMW X7 maakt het u makkelijk. Vandaar ook de elektrisch inklapbare trekhaak. En deze auto heeft ook met leder bekleed dashboard en sportstuurwiel als standaard uitrusting.

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. Bij concentratieverlies van de bestuurder geeft vermoeidheidsherkenning automatisch een waarschuwingssignaal.

Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. We kunnen ons voorstellen dat u een proefrit wilt maken met deze BMW. Belt u ons snel?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron