WhatsappEmail
BMW XMBMW XMBMW XMBMW XM
Beschikbaar

BMW XMPHEV Automaat

€ 194.477,00

NL5935238
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Alkmaar
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €2506 per maand
BMW XM PHEV Automaat
€ 194.477,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Op de teller van deze auto staat slechts 10 kilometer. Een fraai voorbeeld van een hybride auto. Zuinig in brandstof door de pittige elektromotor en maximale actieradius dankzij de verbrandingsmotor. Met zijn lederen bekleding is deze auto comfortabel en stijlvol. Niets toont luxueus comfort zoals de stoelverwarming met massagefunctie, stuurverwarming en verwarmbare achterbank van de auto. Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen. Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. Bij de uitrusting van deze BMW horen onder meer sportonderstel, LED-koplampen, adaptief dempingsysteem, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

Deze auto is voorzien van een digitaal dashboard waarmee u de cockpit-interface kunt personaliseren. De functie van de 360 graden camera in deze auto is om u een totaaloverzicht van de omgeving te geven, ongeacht hoe smal de straat of parkeerplek is. Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. Omdat u niet elke dag met een aanhanger of caravan op pad bent, is er de elektrisch inklapbare trekhaak. Connected Services zorgen ervoor dat de belangrijkste functies en data van de auto altijd en overal te checken zijn. Gewoon via de app op de smartphone. Deze auto is voorzien van premium audiosysteem, full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen en DAB ontvangst.

Het rijden met deze BMW wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. De head-up display projecteert alle gewenste dashboardinformatie op de juiste hoogte in de voorruit. Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers. Op een kop-staartbotsing zit niemand te wachten. Daarom is de forward collision warning onderweg constant alert en berekent via een sensor de veilige afstand tot voorliggers. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze BMW bovendien dodehoekdetectie, hill hold functie, vermoeidheidsherkenning, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Hebben we uw interesse gewekt? Deze XM staat nu voor u klaar, u bent van harte welkom om hem te komen bekijken. Dan vertellen we u ook meteen over de financieringsvormen die we u kunnen aanbieden. Belt u ons vandaag nog?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron