WhatsappEmail
BMW XMBMW XMBMW XMBMW XM
Beschikbaar

BMW XMxDrive Automaat

€ 193.450,00

NL5932305
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Hoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €2487 per maand
BMW XM xDrive Automaat
€ 193.450,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Natuurlijk, dit is een innovatieve auto met zijn hybridetechniek. Maar het is bovendien ook een auto die is gebouwd voor jarenlang rijcomfort. Hoewel de auto uit 2024 komt, heeft hij maar 10 kilometer gereden. Deze BMW XM heeft in feite twee motoren: een voor benzine en een elektronische. Deze hybride oplossing biedt het beste van beide! Kijk, dat noemen we nou stijlvol: een fraai lederen interieur. Gecombineerd met het heerlijke gemak van de elektrisch bedienbare achterklep. Ongeacht hoe koud het buiten is, het verwarmbare stuurwiel samen met de achterbankverwarming zorgt ervoor dat iedereen in de auto zich snel opwarmt. Neem plaats op de comfortabele stoelen. Dankzij de elektrische bediening en het geheugen is het eenvoudig om hierin de beste zitpositie te vinden. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 21 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, LED-koplampen, adaptief dempingsysteem, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter.

Rij- en route-info wordt perfect in beeld gebracht door het digitale dashboard. De vier camera's die samen de 360 graden camera vormen, bieden u de mogelijkheid om obstakels in elke richting te zien. Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger. De elektrisch inklapbare trekhaak maakt een einde aan ingewikkelde handelingen. Zoals u van zo'n jonge auto mag verwachten, zijn hier ook de geavanceerde remote services aanwezig. Simpelweg met een app op uw smartphone controleert u op afstand de status van de auto en bedient u diverse functies. En deze auto heeft ook premium audiosysteem, full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen en DAB ontvangst als standaard uitrusting.

Het zal u verbazen hoe deze auto in staat is om voor u de omgeving en het verkeer om u heen in de gaten te houden. Da's veilig! Alle informatie geprojecteerd op de voorruit via head-up display, zodat u uw ogen op de weg kunt houden! Indien u onbedoeld de rijstrook lijkt te verlaten, reageert het Lane-keeping systeem meteen en corrigeert. Forward collision warning helpt u om kop-staart aanrijdingen te voorkomen. Met voorzieningen als dodehoekdetectie, hill hold functie, vermoeidheidsherkenning, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Als u wilt, kunt u al snel rijden met uw nieuwe XM. Onze verkoopadviseurs staan klaar om u de auto te laten zien. Dan leggen ze u meteen uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden. Tot ziens in onze showroom!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron