WhatsappEmail
BMW XMBMW XMBMW XMBMW XM
Beschikbaar

BMW XMxDrive Label Red Automaat

€ 217.645,00

NL5926077
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Oostzaan
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €2803 per maand
BMW XM xDrive Label Red Automaat
€ 217.645,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Met een BMW weet u: dit is rijden op topniveau. Of, zoals ze zelf zeggen: 'BMW maakt rijden geweldig'. Formidabele motortechniek en ultiem sportief rijplezier. Het is vermeldenswaard dat deze auto maar 10 kilometer heeft gereden sinds 2024. Hybride rijden is de ideale middenweg. Deze BMW XM biedt die mogelijkheid. Goedkoper rijden, schoner rijden en zo nodig over op benzine. De ideale combi! Niets geeft meer gevoel van luxe en comfort dan een lederen interieur. Ook dat is hier meegeleverd De verwarmbare achterbank maakt het net zo comfortabel voor passagiers als de stoelverwarming met massagefunctie en stuurverwarming het doet voor de bestuurder. Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen. Met een druk op de knop gaat de elektrische achterklep open. Tot de uitrusting behoren ook sportonderstel, LED-koplampen, adaptief dempingsysteem, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

Over het digitale dashboard is goed nagedacht. Alle belangrijke functies binnen en buiten in één oogopslag. Met de 360 graden camera kunt u elk detail rond de auto zien, waardoor mogelijke schade door verkeerd inschatten van afstanden vermeden wordt. Adaptive cruise control is veilig en comfortabel. De snelheidsregelaar houdt automatisch afstand tot het voertuig dat voor u rijdt. Trekhaak aanwezig. Maar dat zie je niet meteen, want het is een elektrisch inklapbare trekhaak. Als u 'm vraagt 'hoe gaat het?' geeft deze auto zelf het antwoord. Via de app op uw smartphone. U checkt de meters waar u maar wilt, of activeert diverse functies alvast. Ook premium audiosysteem, full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen en DAB ontvangst horen tot de voorzieningen op deze auto.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze BMW XM samen. Recht voor u ziet u de weg én alle dashboardinformatie dankzij de head-up display Met het Lane-keeping systeem gaat u nooit onbedoeld over de streep. Voor meer veiligheid detecteert deze auto het risico van een aanrijding tijdig via de forward collision warning. In deze BMW vinden we verder een dodehoekdetectie, hill hold functie, vermoeidheidsherkenning, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Wordt dit uw nieuwe auto? We verwelkomen u graag om u deze XM te laten zien, en dan leggen we u ook uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron