WhatsappEmail
BMW XM
BMW XMBMW XMBMW XMBMW XM
Beschikbaar

BMW XMPHEV 29 kWh Automaat

€ 147.500,00

NLT-666-SF
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1900 per maand
BMW XM PHEV 29 kWh Automaat
€ 147.500,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 24648KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Het gecombineerde vermogen van een elektromotor plus een verbrandingsmotor geeft deze hybride BMW zijn geweldige rijkwaliteiten. Dit is een XM van het bouwjaar 2023, hij heeft 23219 kilometer op de teller staan. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. De krachtige hybridemotor staat garant voor uitstekende prestaties. Op het lijstje aantrekkelijke extraatjes vallen meteen op: het lederen interieur en de elektrisch bedienbare achterklep. Verwen uzelf met stuurverwarming, stoelverwarming met massagefunctie en de verwarmbare achterbank, ongeacht de temperatuur buiten. Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook sportonderstel, LED-koplampen, adaptief dempingsysteem, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

Het slim uitgedachte digitale dashboard toont alle essentiële ritinformatie in één oogopslag. De vier camera's genereren samen een 360 graden beeld rond de auto, zodat u een volledig overzicht hebt van wat er rondom uw auto gebeurt. Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. Als u regelmatig met een caravan of aanhanger rijdt, is de elektrisch inklapbare trekhaak een uitkomst. Deze BMW XM is 'connected'. Belangrijke functies worden permanent gemeten en zijn uit te lezen via een speciale app, ook op afstand. Natuurlijk behoren premium audiosysteem, full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen en DAB ontvangst ook tot de uitrusting van deze complete auto.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze BMW XM samen. Recht voor u ziet u de weg én alle dashboardinformatie dankzij de head-up display Met het Lane-keeping systeem gaat u nooit onbedoeld over de streep. Forward collision warning is een automatisch waarschuwingssysteem dat direct in werking treedt bij gevaar voor een kop-staartbotsing. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door dodehoekdetectie, hill hold functie, vermoeidheidsherkenning, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Even bellen voor een afspraak en deze BMW staat voor u klaar!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron