WhatsappEmail
BMW XM
BMW XMBMW XMBMW XMBMW XM
Beschikbaar

BMW XMPHEV 50e 30 kWh Automaat

€ 137.856,00

NL5939023
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1778 per maand
BMW XM PHEV 50e 30 kWh Automaat
€ 137.856,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 12KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Dynamische styling, zorgvuldig afgewerkt met fraaie materialen en ontworpen met oog voor detail. De BMW XM is van binnen en van buiten een toonbeeld van Duits design. Het is een nieuwe auto, hij is nu uit voorraad leverbaar. De hybride motor combineert een elektromotor met een verbrandingsmotor. U kunt dus kiezen. Het stijlvolle lederen interieur geeft deze BMW XM net dat beetje extra. Het maakt niet uit hoe koud het buiten is; het verwarmbare stuurwiel en de verwarmbare voorstoelen inclusief massagefunctie verzekeren u van ongeëvenaard comfort. Dankzij de elektrische stoelbediening is het gemakkelijk om de optimale zitpositie te vinden. De achterklep opent automatisch met een druk op de knop. Handig als u met volle handen staat. Ook sportonderstel, LED-koplampen, adaptief dempingsysteem, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank zijn aan boord.

Het digitale dashboard vertelt u onderweg alles dat bijdraagt aan een veilige, efficiënte rit. De functie van deze 360 graden camera is vooral nuttig in smalle straatjes waar het zicht beperkt is. Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. Deze BMW XM maakt het u makkelijk. Vandaar ook de elektrisch inklapbare trekhaak. Ingericht op Connected Services, voor een nog veiligere en comfortabelere rit. En deze auto heeft ook Harman Kardon-audiosysteem, full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen en DAB ontvangst als standaard uitrusting.

Het rijden met deze BMW wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. Het Top Gun-gevoel komt van de head-up display, die alle dashboardinfo in het rijzicht projecteert. Ongemerkt buiten de rijstrook raken? Nee hoor, het Lane-keeping systeem waarschuwt en corrigeert. Forward collision warning is een automatisch waarschuwingssysteem dat direct in werking treedt bij gevaar voor een kop-staartbotsing. U bent mede dankzij dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Natuurlijk is dit een splinternieuwe auto en hij wordt dus geleverd met volledige fabrieksgarantie. Daarbij kunnen we u verschillende gunstige financieringsvormen aanbieden. We maken graag een afspraak met u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron