WhatsappEmail
BMW Z4BMW Z4BMW Z4BMW Z4
Beschikbaar

BMW Z4Roadster sDrive30i Automaat

€ 86.693,00

NL5922129
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1114 per maand
BMW Z4 Roadster sDrive30i Automaat
€ 86.693,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Wees eerlijk: uiteindelijk willen we allemaal aan cabrio, toch? Helemaal als het zo′n mooie is als deze. Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Het is een nieuwe auto, hij is nu uit voorraad leverbaar. De aandrijving van deze BMW wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Altijd al een voorkeur voor een lederen interieur gehad? Deze BMW Z4 heeft het! Een beetje luxe is nooit weg, toch? Vandaar de stoelverwarming! Het blijft een indrukwekkend schouwspel als de elektrisch bedienbare kap opent en sluit. Opwarmen in koude dagen? Pak het verwarmd stuurwiel met beide handen aan! Bij de rijke uitrusting horen ook 19 inch lichtmetalen velgen, adaptief M-onderstel, windscherm, adaptief dempingsysteem, LED-achterlichten, elektrisch verstelbare lendensteun, verwarmde ruitensproeiers en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels.

De Harman/Kardon audioinstallatie zorgt voor een krachtige en zuivere klankweergave. Kabelkluwens en stekkerslingers van smartphones zijn hier niet aan de orde. De draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons maakt opladen strak, simpel en snel. Uiteraard is dit systeem ook voorzien van: DAB ontvangst, multifunctioneel sportstuur, WIFI-hotspot en achteruitrijcamera. Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. In deze BMW kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. De sensoren van de achteropkomend verkeer waarschuwing registreren wat er gebeurt in de dode hoeken en achter u. U krijgt meteen een waarschuwing als u een achterligger over het hoofd ziet. Even op de startknop drukken en rijden maar: dat is het gemak van keyless start!

U geniet nog meer van het rijden met uw BMW omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen. Het systeem van forward collision warning, of in gewoon Nederlands ‘botswaarschuwing′, treedt in werking als de sensor te weinig afstand signaleert met een voor- of tegenligger. Vermoeidsheidsherkenning neemt tekenen van vermoeidheid waar bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er daardoor ongelukken gebeuren. Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan. Ook helpen het autonoom remsysteem en voetgangersbescherming, uw rit tot een veilige rit te maken.

We kunnen ons voorstellen dat u deze auto wilt bekijken. We laten de auto graag aan u zien, dan vertellen we u meteen welke financieringsvormen we u eventueel kunnen bieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron