WhatsappEmail
BMW Z4BMW Z4BMW Z4BMW Z4
Beschikbaar

BMW Z4sDrive20i Business Edition Plus Automaat

€ 76.357,00

NL5922336
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €989 per maand
BMW Z4 sDrive20i Business Edition Plus Automaat
€ 76.357,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 15KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Beleef de jaargetijden ten volle met deze cabriolet. Met een BMW weet u: dit is rijden op topniveau. Of, zoals ze zelf zeggen: ‘BMW maakt rijden geweldig′. Formidabele motortechniek en ultiem sportief rijplezier. We hebben het hier over een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. De uitstekende prestaties van deze auto komen van de viercilinder benzinemotor en de automatische transmissie. Dankzij de stoelverwarming heeft u in deze auto nooit meer last van een koude rug of koude benen. Opwarmen in koude dagen? Pak het verwarmd stuurwiel met beide handen aan! Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook BMW M-sportonderstel en windscherm.

Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de DAB-ontvanger. Met automatische airconditioning hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Nooit meer parkeerschade dankzij de achteruitrijcamera. Een stabiele en comfortabele snelheid houdt u feilloos aan met de cruise control.

De BMW Z4 Roadster is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. De auto is voorzien van head-up display, waarbij alle belangrijke informatie wordt geprojecteerd in uw gezichtsveld. U hoeft uw ogen geen seconde van de weg te halen!

Als u wilt, kunt u al snel rijden met uw nieuwe Z4 Roadster. Onze verkoopadviseurs staan klaar om u de auto te laten zien. Dan leggen ze u meteen uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden. Tot ziens in onze showroom!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron