WhatsappEmail
BMW Z4BMW Z4BMW Z4BMW Z4
Beschikbaar

BMW Z4M40i High Executive Automaat

€ 72.450,00

NLZ-167-GF
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €935 per maand
BMW Z4 M40i High Executive Automaat
€ 72.450,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 6509KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Zodra de zon zich laat zien, kunt u heerlijk genieten achter het stuur van deze cabriolet. Deze fraaie BMW Z4 is nog nat achter de oren, zo nieuw. Maar de prijs is gebruikt. De auto heeft een opmerkelijk lage kilometerstand van slechts 6509 Een zescilinder benzinemotor en een automatische transmissie zorgen samen voor een snelle en comfortabele rijervaring. Een weldaad voor u en uw bijrijder: deze BMW Z4 heeft verwarmbare voorstoelen. De sportstoelen zorgen ervoor dat u goed en comfortabel zit, ook als het gas erop gaat. Snel genieten van de buitenlucht is gemakkelijker dan ooit met dank aan het elektrisch bedienbare cabriodak. Nooit meer koude handen of koude vingers in de auto. Stuurverwarming zorgt ervoor dat het stuur behaaglijk warm aanvoelt. Tot de uitrusting behoren ook LED koplampen, sportonderstel, adaptief dempingsysteem, LED-achterlichten, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

U wordt geïntroduceerd tot de digitale wereld van mobiliteit waarop alles wat u wenst wordt geprojecteerd op het digitale dashboard. Nooit meer parkeerschade dankzij de achteruitrijcamera. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Naast handmatige bediening kunt u belangrijke functies met uw stem bedienen dankzij de ingebouwde spraakbediening. Met uw smartphone maakt u overal contact met de auto. Remote services geven direct inzicht in uiteenlopende functies en zijn op afstand te activeren. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem met harde schijf, WIFI-hotspot, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning en draadloos opladen.

Het rijden met deze BMW wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. Op de weg letten én tegelijk belangrijke info aflezen? Het head-up display zorgt ervoor! Met het Lane-keeping systeem gaat u nooit onbedoeld over de streep. Deze BMW Z4 blijft altijd alert. Zo wordt gebruik gemaakt van forward collision warning. Bij het mogelijke risico op een aanrijding met een voertuig voor u, slaat het systeem alarm. Met voorzieningen als voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Neem contact op voor een proefrit en ervaar het gevoel van een zomer zonder dak!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron