WhatsappEmail
BMW Z4
BMW Z4BMW Z4BMW Z4BMW Z4
Beschikbaar

BMW Z4Roadster sDrive30i Business Edition Plus Automaat

€ 66.900,00

NLX-740-LJ
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €861 per maand
BMW Z4 Roadster sDrive30i Business Edition Plus Automaat
€ 66.900,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Zodra de zon zich laat zien, kunt u heerlijk genieten achter het stuur van deze cabriolet. Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Deze BMW Z4 Roadster heeft 4001 kilometer gelopen, hij is van het bouwjaar 2023. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. De krachtige benzinemotor staat garant voor uitstekende prestaties. Hoge kwaliteit is ook binnenin aanwezig. Kijkt u maar naar de leren bekleding! Onderdeel van de uitgebreide uitrusting van deze auto is stoelverwarming. Genieten van de vrijheid van cabriorijden is gemakkelijker dan ooit dankzij het elektrisch bedienbare dak. Ook 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, sportonderstel, LED-achterlichten, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging zijn aan boord.

Duik in de digitale wereld van mobiliteit waar alles wat u nodig heeft voor een comfortabele en veilige rit, wordt geprojecteerd op het digitale dashboard. Praat tegen deze auto en de auto doet wat u wilt dankzij de ingebouwde spraakbediening. Pech of storing, altijd vervelend. Maar met Connected Services weet u direct wat eraan scheelt. En dus ook wat er moet gebeuren. De snelste of zuinigste weg? Het navigatiesysteem met harde schijf aan boord wijst de juiste weg! De achteropkomend verkeer waarschuwing geeft een signaal als degene achter u te dicht op u zit. Ook handig en veilig bij het wisselen van rijbaan. Extra opties op deze auto zijn: automatische airconditioning, sportstuur met schakelpaddels, DAB ontvangst, parkeersensoren achter, regensensor en cruise control.

Deze BMW biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan. Forward collision warning helpt u om kop-staart aanrijdingen te voorkomen. Het systeem voor vermoeidheidsherkenning neemt het waar als uw concentratie verslapt en geeft u dan een waarschuwing. Met voorzieningen als hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Een proefrit maken kan altijd. Maar let op: cabrio rijden is uiterst verslavend! Neem het risico en bel nu voor een afspraak.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron