WhatsappEmail
BMW Z4
BMW Z4BMW Z4BMW Z4BMW Z4
Beschikbaar

BMW Z4sDrive20i High Executive Automaat

€ 52.495,00

NLS-733-HG
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €679 per maand
BMW Z4 sDrive20i High Executive Automaat
€ 52.495,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 30216KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Wind in je haren, zon op je gezicht… Achter het stuur van deze cabrio is het 100% méér zomer. U hoort het, u voelt het, u ervaart het: dit is een Duitse klasseauto. De krachtige benzinemotor staat garant voor uitstekende prestaties. Het stijlvolle lederen interieur geeft deze BMW Z4 net dat beetje extra. Donkere en koude maanden? U zit altijd goed dankzij de stoelverwarming. Het elektrisch bediende cabriodak opent en sluit automatisch. Stramme vingers krijgen ′s winters een VIP-behandeling van het verwarmd stuurwiel. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, BMW M-sportonderstel, windscherm, LED-achterlichten, elektrisch verstelbare lendensteun, verwarmde ruitensproeiers en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels.

Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de DAB-ontvanger. Spraaksturing luistert naar uw stem en bedient de belangrijkste voertuigfuncties. U rijdt snel, zuinig en zeker naar uw bestemming met het navigatiesysteem met harde schijf. Connected drive services maakt het mogelijk om muziek draadloos af te spelen. Met automatische airconditioning hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Twijfelen hoeveel ruimte u achter de auto heeft? Met de achteruitrijcamera weet u altijd hoeveel centimeter! Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze BMW met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. Aan boord van deze BMW Z4 is een achteropkomend verkeer waarschuwing voor extra veiligheid. Voorzien van keyless start. Dat betekent: met de elektronische sleutel op zak is een druk op de knop genoeg om de auto te starten.

De geavanceerde technologie in deze BMW is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. De forward collision warning geeft een botswaarschuwing als een aanrijding dreigt met een voorligger. Vermoeid achter het stuur zitten vergroot de kans op een ongeval. Vermoeidheidsherkenning waarschuwt tijdig als u aan een rustpauze toe bent. Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers. De auto is ook uitgerust met autonoom remsysteem en voetgangersbescherming.

Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Genoeg gezegd. Tijd voor een proef op de som. Bel nu voor een afspraak en kom een rondje rijden!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron