WhatsappEmail
BMW Z4BMW Z4BMW Z4BMW Z4
Beschikbaar

BMW Z4sDrive23i Executive Roadster Automaat

€ 25.950,00

NL17-XDB-4
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Hoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €339 per maand
BMW Z4 sDrive23i Executive Roadster Automaat
€ 25.950,00

Specificaties

  • 2012Bouwjaar
  • 81796KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Zodra de zon zich laat zien, kunt u heerlijk genieten achter het stuur van deze cabriolet. Als je op zoek bent naar ongeëvenaarde betrouwbaarheid en vlekkeloze engineering, dan is deze Duitse auto precies wat je nodig hebt. De uitstekende prestaties van deze auto komen van de zescilinder benzinemotor en de automatische transmissie. Het met leer beklede interieur geeft deze auto een gedistingeerde uitstraling. 's Winters op pad gaan kan een behoorlijke uitdaging zijn. Daarom is deze BMW Z4 voorzien van weldadige verwarmbare voorstoelen. Ziet er goed uit, die sportstoelen. Maar waar het om gaat, is de solide zit onder alle omstandigheden. De elektrische kapbediening is een technisch hoogstandje: het dak opent en sluit zonder dat u hoeft uit te stappen. Met de krachtige xenonverlichting rijdt u ontspannen in het donker. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 17 inch lichtmetalen velgen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor, metallic lak, Servotronic snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging en windscherm.

Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger. Ook is de auto voorzien van automatische airconditioning. Het stuur heeft diverse extra functies, zodat u altijd met twee handen rijdt. De audiobediening is daar een voorbeeld van. Veilig en makkelijk. Met de aanwezige parkeersensoren weet u altijd zeker of het past. Achter het stuur van deze BMW bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regen- en lichtsensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. En deze auto heeft ook sportstuur met schakelpaddels, isofix-aansluiting, usb-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer als standaard uitrusting.

In de BMW Z4 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.

Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Even bellen voor een afspraak en we zetten deze heerlijke cabrio klaar voor een rondje om!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron