WhatsappEmail
BMW Z4BMW Z4BMW Z4BMW Z4
Beschikbaar

BMW Z4Roadster sDrive30i High Executive Automaat

€ 88.598,00

NLZ-904-LF
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Assen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1140 per maand
BMW Z4 Roadster sDrive30i High Executive Automaat
€ 88.598,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 2006KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Het gevoel van rijden in een cabrio is met niets te vergelijken. Probeer het zelf en stap in! Auto′s als deze BMW Z4 bieden tegelijk rijdynamiek, comfort en degelijkheid. Dit is een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Tijdens koude winterdagen verjaagt uw stoelverwarming de kou en maakt het rijden heerlijk comfortabel. Koude handen? Da′s voorbij met het verwarmd stuurwiel. Pak aan! Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer adaptief M-onderstel, windscherm en adaptief dempingsysteem.

Op elk volume een royale geluidservaring: dat biedt het Harman/Kardon audiosysteem! Onderweg de accu van uw smartphone opladen gaat zonder snoeren en stekkers. U plaatst ‘m simpel in de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons en klaar! Verdere voorzieningen op dit systeem zijn: DAB ontvangst, WIFI-hotspot en achteruitrijcamera. Ook is de auto voorzien van automatische airconditioning. De parkeersensoren vertellen precies hoe ver u kunt gaan. Hoe dichter op een obstakel, hoe sneller de piepjes. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen.

Natuurlijk is dit een splinternieuwe auto en hij wordt dus geleverd met volledige fabrieksgarantie. Daarbij kunnen we u verschillende gunstige financieringsvormen aanbieden. We maken graag een afspraak met u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron